Dziedātājs Lauris Reiniks sveicina no Kolumbijas un atklāj, kāpēc pametis Latviju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājs Lauris Reiniks pavisam nesen atklāja, ka uz laiku pametīs Latviju, lai dotos mācību braucienā uz Latīņameriku. Viņš vietnē "Instagram" savus sekotājus sveicina no Kolumbijas un dalās pirmajos iespaidos.

"Sveicieni no Bogotas, Kolumbijā! Gribat zināt, ko es šeit darīšu? Došos uz Kartāgenu, lai mācītos spāņu valodu! Esmu pārliecināts, ka man patiks!" ierakstā atklāj Reiniks, papildinot to ar video, kur dzirdams runājot spāņu mēlē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks)

Reiniks publiskojis arī foto no Bogotas un pievienojis arī ziņu par to, ka šobrīd atrodas Kolumbijā, bet pavisam drīz dosies tālāk: "Sveiciens no Kolumbijas! Te mazs foto ieskats no pirmajām dienām galvaspilsētā Bogotā, tikšanās ar Melisu, vienīgo kolumbieti, ko pazinu no ASV. Storijos varat redzēt vairāk. Rīt jau lidoju uz augšu pie Karību jūras, lai ietu skolā. Tur būs karsti, bet te Bogotā, kas ir 2600m virs jūras līmeņa, visu gadu temperatūra knapi sasniedz +20 grādus. Ja ir tie 20, tad tie ir svētki. Pārsvarā pa dienu ir 14-18. Principā Latvijas pavasaris visu gadu. Pufaikās visu gadu. Ziņošu vēl, ja nenoslinkošu."

Lai gan viņš atklāja, ka prom devies, lai mācītos, tomēr viņš joprojām uztur intrigu, kāpēc pametis Latviju un devies uz tik tālu zemi, taču solās drīz vien paskaidrot: 

"Un galu galā paskaidrošu, kāpēc es te utt."

"Apollo.lv" jau informēja, ka dziedātājs un kanāla 360TV raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītājs Lauris Reiniks īsi pirms došanās pārsteidza ar vēsti, ka jaunajā sezonā vairs nebūs redzams televīzijas ekrānos.

Reinika vietu kā raidījuma vadītājs ieņēmis šovmenis Roberto Meloni. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu