Holmgrēns savainojuma dēļ izlaidīs visu nākamo NBA sezonu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čets Holmgrēns
Čets Holmgrēns Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šī gada drafta otrais numurs Čets Holmgrēns izlaidīs visu nākamo sezonu pēdas savainojuma dēļ.

Holmgrēns, kuru ar otro numur draftā izraudzījās Oklahomasitijas "Thunder", pirms sezonas mēroja spēkus turnīrā Sietlā, kurā spēlē gan amatieri, gan profesionāļi.

Kādā no spēlēm viņš guva pēdas savainojumu, un pašlaik nav skaidrs, cik ilgs laiks basketbolistam būs nepieciešams, lai sadziedētu traumu, taču tam būs nepieciešama vismaz viena sezona.

"Zinām, ka Četu sagaida gara karjera kopā ar mūsu komandu," vienības paziņojumā citēts "Thunder" ģenerālmenedžeris Sems Presti.

"Izvēloties tieši viņu, mūs pārsteidza Četa mērķtiecība un koncentrēšanās spēja. Sagaidām, ka tāda pati neatlaidība viņam palīdzēs atgūties."

Šovasar Holmgrēns spēlēja arī NBA Vasaras līgā, vidēji gūstot 12 punktus un izcīnot 7,7 atlēkušās sezonas. Pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) pirmās divīzijas Gonzaga universitātes vienību, kuras rindās katrā mačā caurmērā guva 14,1 punktu un tika pie 9,9 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu