"Bija alkohols, narkotikas, viss pārējais." Bijušais hokejists Kaspars Saulietis atklāti par dzīves zemāko punktu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sauljukas91

Bijušais hokejists Kaspars Saulietis sarunā ar "Sporta studiju" atklāja, ka dzīves posms pēc karjeras beigām bijis pārdomu pilns. Viņš aizrāvies gan ar alkoholu, gan narkotikām. Bijuši arī vientulības pilni mirkļi. Saulietis neslēpj, ka arī šķiršanās no bijušās sievas Katrīnes Saulietes atstāja būtisku iespaidu uz viņa mentālo veselību.

"Vienā brīdī, kad jāsāk dzīve no sākuma, tu saproti, ka aldziņa vairs neienāks 15. datumā. Kad jāsāk darīt no nulles, tad saproti, ka piezogas panikas lēkme," atklāts ir bijušais sportists.

Viņš aicina aizdomāties sportistus par izglītību, viņam bijusi iespēja studēt, taču viņš no tā atteicies, jo ātrāk vēlējies pelnīt naudu. Un tikai pēc gadiem, kad viss bijis jāsāk no nulles, viņš sapratis, ka pieļāvis kļūdu, izdarot šādu izvēli. 

Saulietis atklājis sevī pavāra talantu. Šobrīd viņš ar to aizrāvies un turpina attīstīt. Viņš arī turpina sevi attīstīt autobiznesā, tāpat esot vēl dažādi projekti, kuros viņš darbojas.

Bijušais sportists atklāj: lai tiktu līdz šim brīdim, viņam bijis pārdomu laiks.

"Bija ļoti smags laiks. Alkohols, narkotikas, viss pārējais. Es planēju, stāsta Saulietis.

Sportists norāda, ka hokejistiem ir konkrēts grafiks, pēc kura viņš dzīvojis gadiem, bet pēc karjeras beigām parādījies daudz brīvā laika, kas nav spēlējis viņam par labu: "Un tad tu mēģini šo dienu vienkārši nodedzināt.

Var norauties un neatgūties. Paldies dievam, man viss ir normāli salicies, ka es sapratu, kā es varu pelnīt, ko darīt. Galvenais ir strādāt un neuzticēt darbus citiem cilvēkiem. Ja tu gribi kaut ko sasniegt, pašam tas arī ir jādara." 

Viņš arī neslēpj, ka pieņēmis nepareizus lēmumus, kas, iespējams, šobrīd būtu mainījis viņa finansiālo stāvokli. 

Saulietis ir atklāts, sakot, ka bijis laiks, kad juties ļoti vientuļš. Mentālo veselību būtiski ietekmējusi arī šķiršanās no sievas Katrīnes Saulietes.

"Bija smagi. Tu sēdi mājās. Tev liekas, ka nav neviena, kam varētu piezvanīt. Liekas, ka neviena apkārt nav. Cepuri nost manai bijušajai sievai, kura prata mani sapurināt," saka bijušais hokejists. Viņš ir pateicīgs arī citiem, kuri interesējās par viņu grūtā dzīves brīdī. 

Karjeras laikā Saulietis spēlējis Baltkrievijā, Somijā, Čehijā, Ukrainā, Krievijā, Slovākijā un Latvijā, trīs sezonas pavadot Rīgas "Dinamo". Latvijas izlases sastāvā Saulietis spēlējis četros pasaules čempionātos.

Pēc karjeras beigām Saulietis pievērsies uzņēmējdarbībai sabiedriskās ēdināšanas un automašīnu apkopes jomā.

Saulietis bija precējies ar Katrīni Saulieti, ar kuru ir kopīgas divas meitas. Šobrīd Sauliete ir attiecībās ar pilotu Pēteri Vasiļevski.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete gan bildusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Pilnu sarunu skaties "Sporta studijas" "Youtube" kanālā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Saulietis (@sauljukas91)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu