Dīzeļdegvielas cenas Baltijas valstīs pieaug

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Irene Miller/Shutterstock

Aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās nemainījās benzīna cenas, savukārt dīzeļdegviela kļuvusi dārgāka. 

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,834 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 3,4%, sasniedzot tādu pašu cenu līmeni kā benzīnam - 1,834 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena piektdien bija 1,789 eiro par litru, kas ir tā pat kā nedēļu iepriekš. Savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,7% un bija 1,869 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns un dīzeļdegviela maksāja vienādi - 1,899 eiro par litru, benzīna cenai nemainoties, bet dīzeļdegvielai palielinoties par 5,6%.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nemainījās un tās maksāja kā nedēļu iepriekš - Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,825 eiro, Viļņā - 0,722 eiro, bet Tallinā - 0,87 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu