Maskavā atgriezusies dziedātāja Alla Pugačova (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: igorgulyaevofficial/Instagram

Sestdien, 27. augustā, 73 gadus vecā dziedātāja Alla Pugačova atgriezās dzimtenē, liecina dizainera Igora Guļajeva publicētā informācija sociālo tīklu vietnē "Instagram".

Dziedātāja solīja līdz rudenim atgriezties Maskavā, lai vestu bērnus uz skolu. Vēl nesen Galkins publicēja videoklipu, kā bērni lasa, dzied un skraida pa villu Jūrmalā.

Taču 27. augustā Pugačova ieradās Maskavā.

Dizainers Igors Guļajevs, kurš tiek uzskatīts arī par mākslinieces stilistu, sociālo tīklu vietnē "Instagram" ievietoja video, kurā satiekas ar zvaigzni.

Pugačova pie viņa ieradās savā dārgajā mašīnā. Guļajevs video jautāja: "Savām acīm neticu, vai tiešām tā ir patiesība?"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Maksims Galkins un Alla Pugačova ar saviem bērniem šovasar ieradās Latvijā. Ik pa laikam abi sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfijām un video no pastaigām pa Jūrmalu.

Iepriekš zvaigznes apmeklēja Intara Busuļa koncertu un devās apciemot arī Laimu Vaikuli, kā arī viesojās pie Maestro Raimonda Paula.

Pauls izdevumam "Kas Jauns" pastāstīja par tikšanos savās mājās Baltezerā. "Viņiem šeit ļoti patika, viņi neslēpa sajūsmu par to, cik šeit ir skaisti," sacīja Maestro. Viņš piebilda, ka pēdējo reizi primadonna pie viņa ieradās pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados.

Augustā Maksimam Galkinam bija vairākas izrādes Latvijā. Komiķis savos sociālajos tīklos regulāri publicē pretkara izteikumus. Viņš arī publiski paziņoja, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu