VIDEO ⟩ "McDonald's" restorānā Rīgas centrā jaunietis konfliktē ar apsargu. Policija un ēstuve skaidro situāciju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jaunieši konfliktē "McDonald's" restorānā.
Jaunieši konfliktē "McDonald's" restorānā. Foto: kadrs no video

Sociālajos tīklos izplatījies kāds video, kurā ātrās ēdināšanas giganta "McDonald's" restorānā Rīgā pagājušajā nedēļā noticis incidents starp apsargu un jaunieti.

Kā liecina sociālajos tīklos uzņemtais video - jaunieši devās uz "McDonald's" ātrās ēdināšanas restorānu Rīgā, Merķeļa ielā, kura apmeklējumu iemūžināja arī video.

Pie durvīm viņus sagaidīja apsargs, kuram jaunietis uzbruka. Šis video izplatījies ne tikai tviterī, bet arī telegramā un citos sociālajos tīklos.

Valsts policija portālam "Apollo.lv" ziņo: "Informācija par miesas bojājumu nodarīšanu restorāna darbiniekam nav apstiprinājusies. Taču sestdien šajā restorānā ir reģistrēts konflikts, par ko sākts administratīvais process par sīko huligānismu. Iespējamā vainīgā jaunieša identitāti policisti ir noskaidrojuši."

Portāls TVNET pirmdienas rītā sazinājās ar "McDonald's" pārstāvjiem, lai tie sniegtu komentāru par notikušo. "Notikušais "McDonald’s" restorānā Rīgā, Merķeļa ielā 1, 27. augustā, tagad ir Valsts policijas pārziņā, ar kuru "McDonald’s" cieši sadarbojas," skaidro ēstuves pārstāvji.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu