Latviešu topmodele Ginta Lapiņa pēc īsās ciemošanās Latvijā atkal atgriežas ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ gintalapina

Amerikā dzīvojošā latviešu topmodele Ginta Lapiņa pēc īsās ciemošanās Latvijā atkal teic ardievas tēvzemei un mēro tālo ceļu atpakaļ uz ASV.

Modele "Instagram" raksta, ka ilgosies pēc Latvijas un cer uz drīzu tikšanos. 

Ginta Latvijā ieradās ar mīļoto, uzņēmēju Braienu Naitu un gadu veco dēlu Akselu. Ģimene Latvijā bija vien īsu brīdi, taču nobildējās arī pie Brīvības pieminekļa.

Latvijā pavadīto nedēļu ģimene pavadīja galvaspilsētā, kur bija noīrējuši milzīgus apartamentus. Ginta atvadoties publicēja foto pie naktsmītnes "Grand Hotel Kempinski Riga".

Šī ir pirmā reize kopš grūtniecības laika un pēc dēla dzimšanas, kad Ginta ieradās dzimtenē, ātrāk modele to nedarīja, jo kārtoja "zaļo karti", kas ļaus uzturēties Amerikā.

Īsi pirms došanās uz Latviju pāris nosvinēja dēla Aksela viena gada jubileju. Ginta no svinību dienas publiskoja sirsnīgus ģimenes foto. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Ginta "Instagram" publicēja savu dzemdību stāstu un dalījās ar fotogrāfijām. "Es nezinu, kā es to būtu izdarījusi bez Braienta palīdzības. Viņš iesaistījās procesā, un es jutu mūsu vienotību. Mēs tagad esam ģimene! Mans drosmīgais mazais zēns. Mēs to izdarījām! Man ir liels gods būt tavai mammai. Mana mīlestība, nevaru sagaidīt, kad iemācīšu un parādīšu pasauli."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu