Žurnālists atklāj, kad supercīņu aizvadīs Usiks un Fjūrijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Oleksandrs Usiks supercīņu pret Taisonu Fjūriju aizvadīs nākamā gada sākumā, vēsta "talkSport".

Kā zināms, Usiks nesenajā cīņā pret Entoniju Džošua aizstāvēja sev piederošās Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) titulu.

Neilgi pēc cīņas noslēgšanās pie darba ķērās Taisons Fjūrijs, izaicinot bokseri uz titulu apvienošanas dueli. 

Atsaucoties uz Fjūrija promotieri Bobu Arumu, "talkSport" žurnālists Maikls Bensons ziņo, ka titulu apvienošanas cīņa norisināsies 2023. gada februārī. 11. vai 18. februāris tiek minēti kā potenciālie cīņas norises datumi.

Cīņas norises vieta, visticamāk, būs Tuvie Austrumi. Tā varētu būt Saūda Arābija, Katara vai Apvienotie Arābu Emirāti (AAE).

Fjūrijs šobrīd ir Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions, līdz ar to šajā duelī tiktu noskaidrots supersmagā svara absolūtais čempions. Pēdējo reizi visas prestižākās supersmagā svara jostas apvienoja Lenokss Luiss, to paveicot 1999. gadā.

Profesionālajā ringā 34 gadus vecajam Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu. Pārspēto bokseru sarakstā atrodami tādi vārdi kā Deontejs Vailders, Dereks Čisora, Vladimirs Kļičko un citi.

Savukārt 35 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu