Bijušie "X Faktora" dalībnieki grib vērsties tiesā pret Saimonu Kauelu par piedzīvoto šova laikā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: s_bukley/ Shutterstock

Saimona Kauela uzņēmumu, iespējams, piemeklēs vairāku miljonu dolāru tiesas prāva no bijušajiem "X Faktora" dalībniekiem, kuri apgalvo, ka dalība talantu šovā bijusi "šausminoša pieredze", vēsta "The Insider".

Vārdā nenosaukts avots laikrakstam "Sunday Mirror" pastāstīja, ka vairākas personas vērsušās advokātu birojā, lai iesūdzētu Kauelu par vismaz 1,2 miljoniem ASV dolāru par piedzīvoto, kas, pēc viņas teiktā, ietver "huligānismu, sliktu izturēšanos un nolaidību".

"Būt šovā bija šausminoša pieredze. Tā rezultātā mēs ciešam gadiem. Tas ir šausmīgi," laikrakstam sacīja sieviete.

"Mēs zaudējām daudz naudas, jo, lai tiktu galā ar traumām, kas joprojām ir iesakņojušās no dalības šovā, nevarējām strādāt," sieviete stāstīja izdevumam "Mirror". "Runa ir par taisnīgumu, kompensāciju, par laiku un naudu, ko esam iztērējuši ar medicīnas speciālistiem, cenšoties atkal dzīvot normālu dzīvi."

Sieviete izdevumam "Mirror" pastāstīja, ka daudzi konkursanti cietuši no miega trūkuma, kā arī pasliktinājusies viņu mentālā veselība: "Mūsu garīgā labklājība nevienu neinteresēja. Mēs bijām tikai bandinieki viņu spēlē. Kad es piedalījos šovā, es biju pārliecināta, ambicioza un harismātiska, bet tagad esmu kļuvusi emocionāla, nervoza un satraukuma pilna."

Kauela uzņēmums izdevumam lūdza paskaidrot, ka nav nekādu apgalvojumu, ka Kauels būtu personiski iesaistīts vai kaut kādā veidā būtu zinājis par incidentiem vai uzvedību, par ko apgalvo bijušie konkursanti.

"The X Factor" pārstāvis laikrakstam sacīja: "Mums nav šādas informācijas, ka pret "X Faktoru" tiek iesniegtas juridiskas prasības, un, neskatoties uz to, ka mēs neesam ēterā vairākus gadus, mēs joprojām esam gatavi apspriest bažas ar ikvienu, kas to vēlas. "Mūsu galvenā prioritāte ir dalībnieku labklājība, un mums ir stingri pasākumi un labklājības komandas, lai nodrošinātu, ka atbalsts vienmēr ir pieejams."

Avots laikrakstam "Mirror" sacīja, ka tā varētu beigties ar vēl desmitiem prasītāju, jo juristi uzskata, ka konkursantiem ir nopietni argumenti, un lieta tiks ierosināta noteiktā laikā.

Kauels komentārus "Insider" nav sniedzis.

Šovs pirmo reizi TV ekrānos parādījās 2004. gadā. 17 gadu laikā tika pārraidītas 445 epizodes. Pēdējā sezona ēterā nonāca 2018. gadā. Konkurss ir sācis vairāku veiksmīgu britu mūziķu karjeras, par kurām nu jau zina teju visa pasaule, piemēram, grupa "One Direction", dziedātāja Leona Levisa un grupa "Little Mix".

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu