VIDEO ⟩ Zināma jauna informācija par smago avāriju uz Tallinas šosejas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem 26. augusta vakarā notika avārija, kurā iesaistīti vismaz trīs transportlīdzekļi, tostarp motocikls. Raidījums "Degpunktā" vēsta par jaunāko informāciju saistībā ar avāriju.

Par avāriju aculiecinieki dienestus informēja plkst. 19 vakarā. Avārija ar "Harley Davidson" motociklu un vieglo BMW notika pie iebraukšanas Ādažos no Muižas ielas un Rīgas gatves puses.

Pēc neoficiālam ziņām, līdz nepazīšanai sadragātais "Harley" ar Igaunijas valsts reģistrācijas numurzīmēm, virzījās prom no Rīgas.

Tas esot pa brauktuves sadalošo līniju veicis plūsmā braucošas mašīnas apdzīšanu, iespējams, pārsniedzot atļauto ātrumu.

Moča ceļš aprāvās pēkšņi, kad tā vadītājs iestūrēja pretējā joslā, kur tobrīd atradās vieglais BMW. Spēkrats esot gaidījs savu kārtu papildjoslā, lai iegrieztos Ādažos, bet acīmredzot "Harley" šoferis to nebija pamanījis.

Mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks frontāli ieriecās automašīnā, motociklists un viņa pasažieris tika izsviesti pa gaisu. Abi bija tie, kuriem mediķu asistence bija nepieciešama visvairāk. Apskatīta arī BMW vadītāja.

Notikuma vietā palīdzību sniedza trīs mediķu brigādes un ārstu speciālistu brigāde. Smagāk cietuši bija divi iesaistītie.

Abus smagāk cietušos nogādāja ārstniecības iestādē Rīgā ar smagu politraumu jeb smagiem vairāku ķermeņu daļu ievainojumiem.

Viena cietušā stāvoklis bija vērtējams kā vidēji smags. Otra cietušā stāvoklis bija ļoti smags un pie smagāk cietušā pacienta gan palīdzības sniegšanā, gan transportēšanā uz ārstniecības iestādi, bija nepieciešama arī ārstu speciālistu palīdzība.

Notikuma vietā mediķi palīdzību sniedza vēl kādai iesaistītai personai, kura negadījumā guva virspusējus ievainojumus, bet šī persona no nogādāšanas uz ārstniecības iestādi, veikt papildu izmeklējumus – atteicās.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu