Miks Ozoliņš nievājoši izsakās par bijušo draudzeni aktrisi Agnesi Zeltiņu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš 2009. gadā.
Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš 2009. gadā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Amerikā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš uz neilgu brīdi ieradies Latvijā. Esot dzimtenē, viņš vēlējies satikties ar kādreizējo mīlestību - aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu, taču Zeltiņas tikšanos atteikusi, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Ozoliņš pēc atteikuma sarunā ar "Kas Jauns" atklāja pikantērijas par aktrisi.

Kā raksta "Kas Jauns", Ozoliņš zinājis - Zeltiņa esot "sacepusies" par to, ka pieminēta viņa grāmatā "1001 guru".

"Mums savulaik bija noruna – ja mēs kādreiz izšķirsimies, nevienam neko nekomentēsim par mūsu attiecībām un šķiršanās iemeslu. Agnese mani tomēr publiski "nomētāja akmeņiem"," pauž Miks.

Bet nu savā grāmatā  "1001 guru" Agnesi tomēr pieminējis, un ne viss tur ir glaimojošā gaismā.

Miks uzsver, ka netur uz kādreizējo mīļoto ļaunu prātu vai aizvainojumu: "Es Agnesei noteikti gribētu pajautāt vienu jautājumu. Kam ir jānotiek, lai viņa tiešām varētu atstāt mūsu tā laika lieliskās attiecības pagātnē un viņā iestātos sirdsmiers? Būtu priecīgs, ja viņa spētu šo smago akmeni – aizvainojumu pret mani – nomest no saviem pleciem."

Kā piemēru Ozoliņš min draudzīgās attiecības ar bijušo mīļoto Elīnu Fūrmani: "Ar Ellu man ir brīnišķīgas attiecības, un es būtu priecīgs, ja ar Agnesi tās būtu tādas pašas. 

Gana daudz teikumu Ozoliņa grāmatā veltīts attiecībām ar aktrisi Agnesi Zeltiņu. Kā raksta Miks, šajās attiecībās viņam esot parādījusies "vēlme piebremzēt un būt godīgam". Tāpēc, ka Miks zinājis – jebkura kļūda viņam vienkārši netiks piedota: "Agnese mani tik ļoti mīlēja, ka pat nespēja pieļaut domu par manu neuzticību." Miks grāmatā pauda savu nostāju par Agneses lielajiem dzīves lēmumiem. "Mums bija 12 gadu starpība, un viņai jau bija divi bērni – katrs no sava vīrieša.

Es atzīstu, ka nepieņēmu un nepiedevu faktu, ka Agnese šķiroties apmaiņā pret investīciju jaunā dzīvoklī iemainīja savas tiesības uz jaunāko dēlu sievasmātei.

Es to sapratu līdz galam tikai tad, kad manā dzīvē parādījās meita. Ir lietas, kas nav maināmas, pārdodamas, pērkamas un nododamas, īpaši mūsu bērni."

Un tagad par Zeltiņu viņas bijušais vīrietis saka:

"Agnese ar savu dzīvi ir parādījusi, ka viņai tā ir nauda un karjera, kuru nav. Ir tikai citu rokām darinātas, šņorītē savērtas, spīdīgas bumbiņas. Un es esmu viena no tām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā, lai filmētu savu šovu "50 dolāru randiņi", liecina viņa publiskotie kadri sociālajos tīklos.

"Esmu vientuļais tēvs, baikeris un režisors, kuram patīk motocikli, beibes un ceļošana. Man patīk apceļot dažādas pilsētas, iepazīties ar vietējām meitenēm, kuras izrāda man savu pilsētu, un mans mērķis randiņā iekļauties 50 dolāru robežās. Kas to lai zina, varbūt es atradīšu īsto un vienīgo?" tā Ozoliņš.

Šobrīd viņš meklē meitenes no dažādām Latvijas pilsētām. "Izcili, ja esi no Engures, Bērzciema, Liepājas, Siguldas, Rīgas, bet, protams, randiņi var notikt arī citās pilsētās. Filmēšana katrā pilsētā notiks vienu dienu," skaidro režisors.

Randiņa laikā Ozoliņš piedāvā dāmas izvizināt ar motociklu un centīsies iekļauties 50 dolāru jeb aptuveni 49 eiro budžetā.

"Patiesais mērķis - parādīt, ka nevajag daudz naudas, lai ceļotu, palīdzētu izlauzties no komforta zonas un uzaicinātu savu simpātiju vai, iespējams, nākamo sievu uz randiņu," tā Ozoliņš.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu