Rīgā no 1. septembra vairākos maršrutos palielinās sabiedriskā transporta reisu skaits

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskais transports.
SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskais transports. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā no 1. septembra vairākos maršrutos tiks palielināts sabiedriskā transporta reisu skaits, informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

No 1. septembra darba dienās reisu skaits tiks palielināts 1. tramvaja maršrutā, 3. un 14. trolejbusa maršrutā kā arī 22., 25., 37., 41. un 53. autobusa maršrutā.

Savukārt no 3.septembra brīvdienās reisu skaits tiks palielināts 1. tramvaja maršrutā, kā arī 15. un 19. trolejbusa maršrutā.

Līdz ar pludmales un atpūtas sezonas noslēgšanos no 1. septembra 30. maršruta autobuss tāpat kā iepriekš kursēs tikai darba dienās, 29. maršruta autobuss brauks maršrutā "Mežciems-Vecmīlgrāvis", tāpat izmaiņas tiks veiktas 36. autobusa maršrutā darba dienās un brīvdienās un 31. autobusa maršrutā brīvdienās.

No 1. septembra atsevišķos autobusu un trolejbusu kustības sarakstos tiks veiktas nelielas izmaiņas braukšanas laikos starp pieturvietām.

"Rīgas satiksme" ir Rīgas pašvaldībai pilnībā piederošs uzņēmums. Saskaņā ar "Firmas.lv" pieejamo informāciju, tas 2021.gadā strādājis ar 161,12 miljonu eiro apgrozījumu un 3,05 miljonu eiro peļņu.

Savukārt šogad pirmajā pusgadā uzņēmuma bija 80,969 miljoni eiro, kas ir par 6,1% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, bet kompānijas peļņa pieauga vairākas reizes un sasniedza 1,945 miljonus eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu