"Nav tā, ka viss ir beidzies." Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa atklāj, ka pastāv iespēja šķirtajai ģimenei atkalapvienoties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālēns, Paula Čurkste/ LETA

Janvārī māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa šķīra savu vairāk nekā sešus gadus ilgušo laulību ar Latvijas Regbija federācijas prezidentu Kārli Ventu. Izdevums "Privātā Dzīve" pagājušajā ceturtdienā manīja, ka izstādes "Miera seja" atklāšanā ģimene atkal bija kopā. 

Izdevums uzrunāja Ventu, lūdzot komentēt, kādas tad īsti šobrīd ir viņa attiecības ar meitas mammu: "Gada sākumā oficiāli izšķīrāmies, bet kopā nebijām jau gadu. Pagāja laiks, un sākām atkal komunicēt, jo mums taču ir kopēja meita, arī saikne ar Kristīnes Luīzes ģimeni bija saglabājusies.

Mani vecāki kopā ar Kristīnes vecākiem apmeklēja koncertus, cits citu apsveica svētkos. Tagad, kad tika iekārtota izstāde, Kristīne bija ļoti aizņemta, un es biju pilna laika tētis Lizelotei. Man arī ļoti gribas būt kopā ar meitu, nepalaist garām nevienu mirkli, kamēr viņa aug."

Runājot par šķiršanās iemesliem, viņš atzīst:

"Pēdējos gadus mūsu laulībā negāja īsti labi, attiecībās radās plaisa. Kristīne strādāja laukos, es mācījos Rīgā, biju iestājies Ekonomikas augstskolā. Sākās pandēmija, nomainīju darbu, un arī mūsu attiecības izplēnēja."

Kārlis neslēpj, ka nu šajā ziņā kaut kas ir mainījies, taču pārāk tālu nākotnē vēl nesteidzas lūkoties: "Tagad normāli komunicējam. Kā viss sakārtosies, redzēsim. Bērnam svarīgi ir abi vecāki, un arī viņa mums ir pati svarīgākā. Mēs ar naidu nešķīrāmies, vien sapratām – kaut kas nav tā, kā vajag. Varbūt vajag izšķirties, lai saprastu attiecību vērtību."

Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa sarunā ar teic – ceļš uz ģimenes apvienošanos izdzīvots viņas jaunākajos darbos, tas ir arī izstādes nosaukumā – Miera seja. "Darbs pie izstādes sākās februāra beigās – laikā, kad Ukrainā sākās karš. Šī skaudrā notikuma ēnā arī jutu, cik ļoti man svarīga ir ģimene, un arī to, ka manas jūtas pret vīru nekur nav pazudušas..." atklāta ir viņa.

Kristīne Luīze Avotiņa un Kārlis Vents apprecējās 2015. gadā. Abu laulībā dzimusi meita Lizelote.

"Nāku no ģimenes, kur nav šādas šķiršanās pieredzes, un man vajadzēja lielu drosmi, lai pieņemtu šādu lēmumu – izšķirties. Nebija viegli to izdarīt, bet šis lēmums bija abpusējs. Tas noteikti nebija vīrusa iespaidā. To, ka patiesībā esam ļoti atšķirīgi, sapratu laikā, kad piedzima meita," stāstīja Avotiņa.

Oficiāli laulība tika šķirta janvārī, un Kristīne Luīze apņēmusies ar Kārli saglabāt cieņpilnas attiecības. "Protams, esmu arī paraudājusi, saprotot, ka tā, kā bija, vairs nebūs, bet savai sirdij ir jāklausa," skaidroja māksliniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu