"Mums jādara viss, ko viņa liek." Kolēģi izsakās par sadarbību un draudzību ar Olgu Rajecku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Pašmāju estrādes karaliene Olga Rajecka jau astoto mēnesi uz skatuves svin 60. jubileju. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Rajeckas draugi un skatuves kolēģi komentēja sadarbību un dalījās stāstos par piedzīvoto ar mākslinieci.

Pēc vērienīgākās jubilejas turnejas "Mana svētku diena" koncerta jubilāre draugus pulcēja uz naksnīgu ballīti, kurā viņas draugi un kolēģi izteicās par sadarbību ar mākslinieci. 

Operdziedātājas Kristīnes Zadovkas draudzība ar Olgu ilgst jau 32 gadus. Viņa teic: "Man svarīgi, ka Olga ir ļoti atklāta un tieša. Tāda esmu arī es. No viņas nekad nebūs lišķēšanās un kompromiss mākslas vārdā."

Skatuves kolēģis Uģis Roze arī izsakās par abu sadarbību, atklājot kādu piedzīvojumu, kas spilgti palicis atmiņā: "Almati, guļot viesnīcā, piedzīvojām zemestrīci. Gultas sāka braukāt pa istabu. Kad paskatījāmies pa logu, ieraudzījām laternas, kas šūpojās. 50 kilometrus no mums apraka veselu ciematu."

"Olga ir ne vien spridzeklis, bet arī ļoti iejūtīga, labestīgi noskaņota pret saviem kolēģiem," tā Roze.

Draugi neslēpj, ka Olga ir prasīga gan pret sevi, gan citiem. Viņas kolēģe Ilona Stepanova stāstīja: 

"Mums jādara viss, ko viņa liek. Bet viņa prasīga ir arī pret sevi."

Arī dziedātāja Aija Andrejeva sirsnīgi izteicās par draudzību par Rajecku: "Viņa ir mana terapija, lādētājs un baterijas, sapņu tulks un aptieciņa. Ja dzirkstele ir uz skatuves, tad tā noteikti būs arī dzīvē. Mums ar Olgu tā ir – viņa ir superlabs draugs. Ar Olgu es varētu iet arī izlūkos. Kopā esam daudz ko piedzīvojušas, esam kopā ceļojušas. Zinu, ka varu Olgai piezvanīt brīdī, kad ir sūdīgs garastāvoklis. Arī nakts laikā," teica Aija.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 24.augusta vakarā Dzintaru koncertzālē tika aizvadīts dziedātājas Olgas Rajeckas jubilejas koncerts "Mana svētku diena", uz kuru dziedātāja ieradās baltā retro "Mercedes" automašīnā, kuru bija sarūpējis Rīgas Motormuzejs. Uz skatuvi Rajecka devās pa sarkano paklāju.

Koncertā piedalījās plašs viesmākslinieku pulks: operdziedātāja Kristīne Zadovska, grupa "Bermudu divstūris", dziedātāji Uģis Roze un Aija Andrejeva, kultūras ministrs un dziedātājs Nauris Puntulis, tautas deju ansambļi "Madara" un "Līgo", grupas "Dāmu pops", "Rīgas Modes" un "Eolika" u.c. mākslinieki.

Šī gada 7. janvārī Olga Rajecka sagaidīja 60. dzimšanas dienu.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā.

Foto: Olgas Rajeckas jubilejas koncerts "Mana svētku diena"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu