Bijušais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuziniks atklāj sīkākas detaļas par savām kāzām ar Lieni Sebri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuziniks sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" beidzot atklāj, kā notikušas viņu kāzas ar bērnu raidījuma "Tutas lietas" vadītāju un aktrisi Lieni Sebri.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 12. augustā Liuziniks un Sebre iestūrēja laulības ostā. Nu Ģirts izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, kā noritējusi viņu īpašā diena: "Mēs laulājāmies netālu no Bērzkroga – Lienes tēta īpašumā.

Tas bija pļavā pie dīķa, un mēs – basām kājām. Laulību ceremoniju zem klajas debess vadīja mūsu draugs mācītājs Edgars Mažis, bet kāzu lieciniece bija Lienes krustmāte."

Viņš arī pastāstīja, ka pēc kāzām aktrise pieņēmusi vīra uzvārdu.

Ģirts un Liene attiecībās jau ir astoņus gadus. "Gribējām kāzas svinēt jau pirms diviem gadiem, bet pandēmijas dēļ nācās tās atlikt. Nolēmām – šogad gan svinēsim, lai tur vai kas!" saka Ģirts.

Kāzu viesu vidū bijusi arī aktiera bijusī sieva Meta, kura ir Ģirta dēlu - Everta un Knuta - mamma.

Par jaunā pāra dienesta romānu plašākai publikai kļuva zināms 2016. gada pavasarī, kad pāris jau kopā sāka apmeklēt publiskus pasākumus, lai gan runas par abu attiecībām jau bija izskanējušas krietni agrāk.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepriekš Ģirts vēl bija precējies ar savu divu dēlu mammu Metu, bet Liene pirms attiecībām ar Ģirtu bija kopā ar režisora Andreja Ēķa dēlu Rūdofu Ēķi. Attiecību laikā kļuva par mammu meitai Emīlijai.

Lienes topošais vīrs Ģirts pirms dažiem gadiem izlēma izstāties no aktieru štata, palikdams ārštatā. Lieni publika iemīļojusi kā lelli Tutu, ko viņa atveido bērnu šovā "Tutas lietas".

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu