"Apsveikt mani, ka šie gadi nodzīvoti ar vienu sievu, protams, var." Maestro svin dimanta kāzas!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Makare/LETA

31. augustā aprit 60 gadi kopš dienas, kad Lana Paula teica jāvārdu tautā mīlētajam latviešu komponistam Maestro Raimondam Paulam, vēsta izdevums "Privātā Dzīve."

"Ir tāds cipars, tas jāatzīst… Apsveikt mani un izteikt līdzjūtību, ka šie gadi nodzīvoti ar vienu sievu, protams, var, to es gaidīšu. Bet svinēšanu gan netaisīšu," ar sev raksturīgo humoru kāzu jubileju komentē Raimonds Pauls.

Par to, kā abi atzīmēs dimanta kāzas, Pauls stāsta: "Mājās pasēdēsim. Ar radiem. Uz ballēm un ambrāžām vairs nevelk. Ar to veselību jau arī mums neko diži neiet."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šogad Maestro atzīmē ne tikai dimanta kāzas, bet arī 60 gadu atturības jubileju. Brīdī, kad Maestro sapratis, ka viņam ir problēmas ar alkoholu, viņam bija 26 gadi: "Es nezinu, kad man tā apgaismība nāca, jo tas viss varēja beigties ļoti bēdīgi. Es biju iegājis pārāk dziļi tajā visā un daži mani labi draugi alkohola dēļ arī gājuši bojā - ļoti talantīgi cilvēki, ne tikai mūziķi un aktieri."

Varbūt nostrādājis arī tas, ka, ārstējoties slimnīcā, viņš redzējis, kas notiek ar cilvēkiem, kuriem dzeršana kļuvusi par nepieciešamību.

"Brīnumainā kārtā tolaik sagāju kopā ar savu sievu, un arī tas ir brīnums, kā viņa to izturēja.

Kad ir labs noskaņojums, mēs atceramies, ka draugi un paziņas stāstīja par savām kāzām, ka plāno tās ar 100 un 150 viesiem, un mēs tai pašā laikā saskatāmies un atceramies, ka man pat nebija naudas, ko pudeli alus nopirkt. Vajadzēja arī liecinieku, es atradu sētnieku. Tas nav teātris, tā bija realitāte," viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", atklāja Maestro.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu