VIDEO Pilots draud ar nopietnām sekām, ja pasažieris nepārstās sūtīt kailfoto citiem cilvēkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sunshine Seeds/Shutterstock

Aviokompānijas "Southwest Airlines" pilots, kurš grasījās vadīt lidmašīnu uz Meksiku, īsi pirms pacelšanās draudēja nekur nelidot un izsaukt apsardzi, ja kāds pasažieris nepārtrauks sūtīt kailfoto, izmantojot funkciju "AirDrop".

25. augustā sociālo tīklu vietnē "TikTok" aprakstīts šis incidents, un kopš tā laika video ir skatīts vairāk nekā divus miljonus reižu.

Pilots paziņoja: "Ja tas turpināsies, mēs nekur nelidosim, visiem būs jāizkāpj, mums būs jāiesaista apsardze un [jūsu] atvaļinājums tiks sabojāts. Lai kāda būtu šī "AirDrop" lieta, pārtrauciet sūtīt kailfoto," sacīja pilots.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

Tiek ziņots, ka incidents noticis pirms lidmašīnas pacelšanās gaisā: kāda pasažiere, saņēmusi nepārprotamu attēlu, pasūdzējās stjuartei.

Viņa sacīja, ka pilots situāciju risinājis perfekti.

Aviokompānija medijam norādīja, ka klientu un darbinieku drošība un labklājība ir augstākā prioritāte. "Apzinoties potenciālo problēmu, mūsu darbinieki pievērš tai uzmanību, lai ikviens ceļotu ar komfortu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu