Ko mums sola septembris? Jaunais mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PalSand/ Shutterstock

Septembra zvaigznes vēlas, lai izvērtējam paveikto un domājam par vēso sezonu un tālākiem plāniem. Jaunu projektu uzsākšanai šis mēnesis nav diez cik piemērots, bet var pabeigt darbus, kas kādu laiku iekavējušies, un apzināt nākotnes mērķus.

Cāļus skaita rudenī... ir tāds sakāmvārds. Lielāko septembra daļu Saule atrodas kritiskajā un analītiskajā Jaunavas zodiaka zīmē, kas mudina izveidot aizvadītās vasaras ieguvumu un zaudējumu bilanci un kaut domās sadarināt „ekseli” ar darāmajiem darbiem vai biznesa projektiem un peļņas aprēķiniem nākotnei.

Ar praktisku darbošanos steigties gan nevajadzētu vai arī tas jādara mēneša sākumā, jo planēta Merkurs no 10. datuma ieņems nelabvēlīgo un piņķerīgo retrogrādo stāvokli, kurā atradīsies līdz 2. oktobrim. Šādi periodi ir trīs vai četras reizes gadā un tur neko nevar darīt – kosmosā sava kārtība. Mēs varam vienīgi pakārtoties un censties kaut ko izmantot savā labā. Piemēram, retrogrādā Merkura periodos var mēģināt raiti pabeigt darbus, kas iestrēguši, vai atgriezties pie sarunām, kas iepriekš palikušas bez rezultāta. Bet pirms vai pēc retrogrādā Merkura droši uz priekšu!

Mīlestības planēta Venera 5. septembrī arī nonāk Jaunavas zodiaka zīmē, kur jau priekšā ir Saulīte. Labā ziņa it tā, ka šis astroloģiskais stāvoklis norāda uz vēlmi pēc zināmas lietu kārtības un skaidrības sirdslietās. Savukārt mīnuss tāds, ka var pastiprināties tieksme kritizēt un pamācīt mīļoto cilvēku. Jābūt modram – kā kurš to uztver. It īpaši ar emocijām bagātajā pilnmēness laikā.

Septembrī Mēness pilnā fāze 10. datuma pusdienas laikā un Mēness tad atrodas Zivju zodiaka zīmē. Līdz pat nākamās dienas rītam daudz sentimenta, mīļums, rūpes, izpalīdzība, arī maldi un ilūzijas, jo Zivju zīmes aizbildnis Neptūns mēdz jaukt prātus.

Katram cilvēkam vai uzņēmumam ir sava astrokarte, bet kopumā septembrī planētu enerģētika ir diezgan smagnēja. Daudz kas nāks caur grūtībām un ar piepūli, un jāorientējas uz nākotnes plāniem.

AUNS

Pirmajā vietā darbs, darbs un vēlreiz darbs. Domā par jauniem sasniegumiem un spēles laukuma paplašināšanu. Ar tavu enerģiju neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu. Vienīgi – īpaši uzmanīgam jābūt ar līgumiem un dokumentiem. Var gadīties, ka viens aplami ielikts komats maina visu nodoma jēgu. Konsultējies ar juristiem, ja parakstāma kāda svarīga vienošanās. Brīvajā laikā nav vēlamas saviesīgas aktivitātes, jo tā laiks iztērēsies neauglīgi. Labāk lasi, nododies meditācijām, dodies pastaigās un atpūties.

VĒRSIS

Mūžīgo dzinēju radīt vēl nevienam neesot izdevis, taču... palūkojoties uz tevi, par to var rasties šaubas... Neizsīkstoša enerģija, neskaitāmas idejas, viss iet no rokas – pats savas ieceres realizēsi un vēl citiem pamanīsies palīdzēt. Dzirdēsi daudz labu vārdu, atradīsies cilvēki, kas atbalstīs tavas idejas, vēlēsies darboties kopā un uzskatīs tevi par autoritāti. Panākumi reibinās, taču privātajā dzīvē gan šis un tas risināms. Uzklausi un iedziļinies tajā, ko saka vai vēlas mīļotais cilvēks. Ja šobrīd esi viens, iespējams, jāmaina attieksme pret attiecību tēmu.

DVĪŅI

Tu mīli cilvēkus un uzticies viņiem, taču dažkārt nebūtu par skādi pavērtēt, kāpēc kāds ļoti vēlas draudzēties vai uzmesties par padomdevēju. Vai cilvēkam svarīga tava sirds un dvēsele, vai amata krēsls? Jāuzmanās no intrigantiem un tukšu solījumu kaisītajiem, turklāt jāpārbauda svarīgā informācija pirms reaģēt vai izplatīt to tālāk. Brīvajā laikā diezgan daudz uzmanības paņems mājas un ģimenes pienākumi. It īpaši tad, ja ir skolas bērni. Kādam jāpalīdz tikt galā ar ikdienas mācībām, kādam – izlemt svarīgus nākotnes jautājumus.

VĒZIS

Var rasties pēkšņas idejas, un vēlme pēc pārmaiņām darbā vai biznesā. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti – vai ne? Tev ir laba intuīcija un, ja tā saka priekšā, ka vajag kaut ko mainīt, tad vajag. Tikai neapspried savas idejas ar citiem, jo var nākties sastapties ar skauģiem un skeptiķiem. Tev sava pārliecība un savs ceļš ejams. Var gan atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu, bet ir taču septembris un internetā daudz izglītošanās piedāvājumu. Vairāk nekā citkārt jāgādā par saticību ģimenē. Izrādi uzmanību saviem mīļajiem, brīvdienās palutini, parūpējies par saimniecību.

LAUVA

Pirmajā vietā naudas lietas. Iespējams, jāpārslēdz kādi līgumi: ar darba devējiem, sadarbības partneriem, komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Vēlams to izdarīt mēneša sākumā, bet vienalga īpaša uzmanība pievēršama juridiskiem aspektiem, pat līdz vissmalkākajai niansei. Kaut arī veikalu plaukti pilni ar visu, ko vien sirds kāro, tev liksies, ka labāk pašam sarūpēt kādus krājumus: saldētavā jāieliek ogas un zaļumi, burciņās sēnes, gurķi, tomāti. Līdztekus saimnieciskām lietām svarīga attiecību tēma – sirdslietās romantiskas noskaņas.

JAUNAVA

Visam jānotiek pēc plāna, kuru pats esi izveidojis un atzinis par labu esam! Kolēģu vai draugu padomus uzklausīsi, taču rīkosies, kā pats uzskati par pareizu un tas ir vislabākais risinājums. Cita starpā it īpaši darbā, biznesā un finanšu jomā. Ļoti iespējams, ka rodas lieliskas idejas par peļņu, un nevajag turēt sveci zem pūra. Apdomā, parēķini un rīkojies. Var gadīties, ka līdz ar ieceru un pienākumu gūzmu rodas stress. Tad dari to, kas palīdz gūt harmoniju. Satiecies ar draugiem, dodies izbraucienā, garā pastaigā vai meklēt mežā sēnes.

SVARI

Gribētos mierīgu dienu ritējumu, kad svaru kausi nostājušies līdzsvarā un visa kā ne par daudz, ne par maz – gan garīgā un emocionālā, gan lietišķā jomā. Vai reiz tāds brīdis pienāks? Lai arī kā gribētos mierīgas dienas, dzīve griezīsies kā vēja ģenerators stiprās brāzmās. Var sanākt liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem, it īpaši, ja ir bērni skolas vecumā. Profesionālās lietās jauni izaicinājumi, ģimene arī vēlas tavu uzmanību...Kādu laiku vajadzētu atrast sev – lai mierīgi atpūstos, gremdētos apcerēs vai ar kādu tuvu draugu pafilozofētu par dzīvi.

SKORPIONS

Iespējama veiksme finanšu lietās. Ja esi čakli strādājis, tad tiksi atalgots par iepriekš paveikto. Darbā tā var būt prēmija vai piemaksa, biznesā – lielāka summa firmas kontā. Šomēnes vajag orientēties un peļņu un neapstāties pie sasniegtā. Tikai neuzņemies kredītsaistības, neaizdod un neaizņemies no draugiem. Varbūt kaut kas jauns jāiemācās, jo zināšanas nekad nenāk par skādi. Dažādi aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kāds mīļotajā cilvēkā ieraudzīs jaunas personības šķautnes, kāds satiks savu īsto un vienīgo. Garlaicīgi nebūs.

STRĒLNIEKS

Ar savu entuziasmu, idejām un vēlmi darboties aizrausi līdzcilvēkus. Būs optimisms un enerģija mutuļos, arī idejas birs kā no pilnības raga. Vari ieplānot svarīgus darbus, arī tos, kas kādu laiku stāvējuši nedarīti. Profesionālajā jomā iespējas palielināt ienākumus, nekautrējies runāt par atalgojumu. Brīvdienās darbus liec pie malas un pievērsies mājas dzīvei. Ir īstais laiks, lai padomātu par pārtikas krājumiem ziemai – ievārījumiem, saldētām ogām un augļiem, kā arī garda mājas vīna brūvēšanu. Vislabāk jutīsies savējo lokā, sirsnīgā un ģimeniskā atmosfērā.

MEŽĀZIS

Tev patīk precizitāte un lietu kārtība itin visā. Šajā mēnesī īpaša uzmanība jāpievērš finansēm. Rūpīgi seko līdzi maksājumiem, jo iespējamas kļūmes un neskaidrības. Tajā pašā laikā var rasties interesantas idejas par peļņas pavairošanu. Galvenais – neatdod tās tāpat vien. Idejas maksā dārgi, bet par tām reti kurš grib maksāt, tā tāda sena patiesība. Lietišķajā jomā var izveidoties spēcīga partnerība nākotnes projektiem, taču jāraugās, lai viss godīgi un vēlams iespējamās peļņas sadali jau tagad fiksēt līgumos. Brīvdienās satiecies ar draugiem, jautrās sarunās gūsi pozitīvu enerģiju.

ŪDENSVĪRS

Brīžiem tāda sajūta, ka speciāli kāds vēlas ielikt sprunguļus riteņos. Ir plāni, it kā ir iespējas, bet vissvarīgākajā brīdī no tevis neatkarīgi apstākļi liek apstāties. Atceries, ka ar vējdzirnavām cīnīties nav vērts. Labāk nogaidīt, kad tavu ieceru buriniekam ceļavējš labvēlīgāks. Brīvajā laikā vajadzētu pievērsties saimniecības darbiem un ģimenes lietām. Ieplāno mājas vai dārza darbus, apciemo vecākus vai tālākus radus, vai arī palutini sevi ar ceļojumu. Kurp? Tur, kur sen esi vēlējies nokļūt – uz kādu tālu, eksotisku zemi.

ZIVIS

Prāts vai intuīcija? Ko ņemt vērā, ko uzskatīt par blēņām? Ir grūti, ja iekšējā balss stāsta ko vienu, bet racionālais prāts sāk analizēt un vēsta ko citu... Labāk uzticies sajūtām - ātri sapratīsi, kas kurš ir. Var izrādīties, ka kāds no sadarbības partneriem vai kolēģiem nemaz nav tāds, kā izliekas. Labi, ka saprati, tad tikai jāpieņem pareizais lēmums. Brīvdienās izej sabiedrībā, piedalies prezentācijās vai citos saviesīgos pasākumos. Būsi gaidīts un uzmanības centrā. Ģimenē jāgādā par saticību. Labāk runāt, nevis staigāt ar aizvainotu skatu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu