Miks Ozoliņš dalās ar intīmās dzīves aizkulisēm un atklāj, ka nesen ticis pie seksa traumas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ miksozolins

Skandalozais režisors Miks Ozoliņš "Slavenības. Bez filtra" dalībniecei Baibai Klints stāsta par saviem pikantākajiem piedzīvojumiem un dēkām. Viņš arī atklāj, ka pavisam nesen mīlēšanās laikā guvis nelāgu traumu, kuru ārstē jau vairākus mēnešus.

Motocikls ir Mika kaislība. Viņš Baibai ļāva ielūkoties savā motocikla "dārgumu" nodalījumā, un sarunas noveda līdz stāstiem par viņa pikantajiem piedzīvojumiem.

Netika nepamanīts, ka Mikam ir traumēts pirksts. Viņš pastāstīja, ka pie traumas ticis visai intīmā brīdī: "Seksa trauma, meitene iekoda. Tas bija nesen, pa kādu spraudziņu viņa atkal ielīda manā dzīvē, un ar mani esot bijis lielisks sekss. Viņai patīk rupjš sekss, un viņa gribēja "iet tālāk" un iekoda tā, ka nelaida vaļā. Man jau otro trešo mēnesi nāk nags nost."

Viņš arī dalījās savā pieredzē ar prezervatīviem, kuri, kā izrādās, Latvijā netiek ražoti atbilstoši viņa izmēriem. "Man parasti ir līdzi no Amerikas, bet tie ir beigušies," norādot uz aktīvo seksa dzīvi, saka Miks.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Ozoliņš uz neilgu brīdi ieradies Latvijā. Esot dzimtenē, viņš vēlējies satikties ar kādreizējo mīlestību - aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu, taču Zeltiņa tikšanos atteikusi.

Viņš savā grāmatā "1001 guru" par kādreizējo mīļoto izteicies ne visai glaimojoši. Miks grāmatā pauda savu nostāju par Agneses lielajiem dzīves lēmumiem. "Mums bija 12 gadu starpība, un viņai jau bija divi bērni – katrs no sava vīrieša. Es atzīstu, ka nepieņēmu un nepiedevu faktu, ka Agnese šķiroties apmaiņā pret investīciju jaunā dzīvoklī iemainīja savas tiesības uz jaunāko dēlu sievasmātei.

Es to sapratu līdz galam tikai tad, kad manā dzīvē parādījās meita. Ir lietas, kas nav maināmas, pārdodamas, pērkamas un nododamas, īpaši mūsu bērni."

Un tagad par Zeltiņu viņas bijušais vīrietis saka: "Agnese ar savu dzīvi ir parādījusi, ka viņai tā ir nauda un karjera, kuru nav. Ir tikai citu rokām darinātas, šņorītē savērtas spīdīgas bumbiņas. Un es esmu viena no tām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā, lai filmētu savu šovu "50 dolāru randiņi", liecina viņa publiskotie kadri sociālajos tīklos.

"Esmu vientuļais tēvs, baikeris un režisors, kuram patīk motocikli, beibes un ceļošana. Man patīk apceļot dažādas pilsētas, iepazīties ar vietējām meitenēm, kuras izrāda man savu pilsētu, un mans mērķis randiņā iekļauties 50 dolāru robežās. Kas to lai zina, varbūt es atradīšu īsto un vienīgo?" tā Ozoliņš.

Savā "Instagram" viņš ļāvies ielūkoties šova aizkulisēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu