Sanktpēterburgā laulāsies krievu Andželīna Džolija un Džonijs Deps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Demiantseva Olha/ Shutterstock

Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā norisināsies neparasta laulību ceremonija – gredzenus mīs krievu Andželīna Džolija un Džonijs Deps. Pāris mainījis vārdus, lai kļūtu atpazīstami, ziņo portāls "Limon.ee".

34 gadus vecais Igors Rektors un 27 gadus vecā Jekaterina Kirpičņikova oficiāli nomainīja vārdus uz Džoniju Depu un Andželīnu Džoliju. Un tam par iemeslu ir vēlme, lai visi uzzinātu par abu kāzām.

"Šobrīd ar talantu vien nepietiek, lai kļūtu slavens. Vēl vajag arī kārtīgi izsisties, citādi par tavu talantu neviens neuzzinās. Mēs vēlamies, lai par mūsu kāzām uzzina daudzi," stāsta krievu Džonijs Deps.

Kāzas plānotas 8. septembrī. Krievu Džonijs ir mākslinieks un dizainers, bet krievu Andželīna ir psiholoģe. Igors un Jekaterina iepazinušies, apmeklējot personīgās izaugsmes treniņus pirms četriem gadiem. Vēlāk pārim ienākusi prātā doma nomainīt vārdus, ko ierosinājusi sabiedrisko attiecību aģentūra, kurā viņi bija vērsušies pēc idejas.

Ārvalstu mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka aktieru pāris Deps un Džolija gan kopā bijuši vien ekrānos - filmējoties 2010. gada filmā "Tūrists" (The Tourist), atveidojot galvenās lomas. 

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka īstais Džonijs Deps labu laiku tiesājās ar savu bijušo sievu Amberu Hērdu, kura viņu apvainoja fiziskā un emocionālā vardarbībā. 

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Džonijs Deps vēlāk apsūdzēja savu bijušo sievu apmelošanā un neslavas celšanā.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par "viņa dzīves atgriešanu". Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Šī gada jūlija sākumā Hērdas advokāti lūdza tiesu sākt jaunu lietu pret Džoniju Depu neprecizitāšu dēļ tiesas dokumentos. Reaģējot uz prasību, Džonija Depa advokāts Bens Čūvs atklāja, ka lietā nav jaunu pierādījumu un ka Hērda esot atteikusies no savām tiesībām apstrīdēt žūrijas komisijā norādītās informācijas precizitāti, vienlaikus neizvirzot šo iebildumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu