Dekorēšanas feja Baiba Prindule-Rence ar vīru Agri atklāj, kā sēdēšana vienā skolas solā novedusi līdz kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dekorēšanas feja Baiba Prindule-Rence ar vīru Agri Renci ir kopā jau no skolas laikiem un pavisam nesen kļuvuši par vecākiem meitai Gerdai. Žurnālam "Ieva" pāris atklāj savu mīlestības stāstu.

Baiba un Agris skolas laikā ne tikai sēdējuši vienā solā, bet arī dzimuši vienā gadā un vienā dienā. Kopā viņi ir 14 gadus, septiņus no tiem – precēti. Šovasar viņiem pievienojās meitiņa Gerda. Un, protams, nedrīkst aizmirst viņu kaķeni Ķempi.

Kā jūs satikāties?

Agris: Iepazināmies Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā, mācoties 7. klasē, bet vienā solā nonācām tikai 9. klasē – pirms tam baudīju lielisku vientulību, sēžot viens pats. Man blakus bija vakanta vieta, kur tika sēdināti cilvēki ar sliktu uzvedību.

Baiba: Tā kā man ar savu solabiedri Ilzi vienmēr stundu laikā bija daudz kas pārrunājams, skolotāji vienbalsīgi nolēma, ka man jāiet sēdēt pie Agra.

Taču tas noteikti nav stāsts par pirmo paskatīšanos un iemīlēšanos.

Kurš bija attiecību iniciators?

Baiba: Gribas teikt, ka es. Man skolas laikā daudz puišu bijuši, un mūsu attiecības sākušās ar draudzību, kad Agris uzklausījis visus sirdēstus. Un tā nu mēs te vēl sēžam.

Agris: Garlaicīgie puiši tomēr labāki.

Baiba: 12. klases vidū likās: tūlīt beigsies skola, man vairs nebūs šā uzticamā cilvēka blakus, kas bija izdomājis braukt brīvprātīgajā darbā uz ārzemēm, un sapratu: vienā sekundē varu pazaudēt cilvēku. Grūti vārdos izstāstīt. Bet var teikt, ka mūsu attiecības kā pārim sākās no lielas un patiesas draudzības, kur saredzi otra cilvēka vērtību. Priecājos, ka man pietika prāta to redzēt un nepazaudēt.

Agris: Mūsu attiecības nebija kā Tinderī, kad izvēlies: jā, nē, jā. Mans raksturs un dzīves piegājiens ir tāds: ja Baiba nebūtu uzspiedusi, tad droši vien nekas nebūtu bijis. Esmu diezgan pats par sevi, un tāpēc arī ātrāk mums nekas neveidojās.

Pirmais skūpsts?

Baiba:

Bija mana dzimšanas diena, Agris atnāca man pretī uz autoostu, un manā (mūsu) dzimšanas dienā nobastojām skolu. Tajā dienā mēs pirmoreiz bučojāmies.

Kas notur jūsu attiecības?

Agris: Man nepatīk pārmaiņas. Sākt kaut ko no nulles, skatīties, ņemties...

Baiba: Pirmkārt, Agra miers, kura man nav. Pat ja pa šiem gadiem esmu sapratusi, ka tas ne vienmēr ir tāds īsts miers, tad tomēr, kad manā darba dzīvē vai emocionālajā kosmosā visi striķi trūkst, zinu, ka man vienmēr būs kāds, kas palīdz situāciju risināt. Mums ar Agri labā balansā ir izpratne par attiecībām.

Agris teica, ka nepatīk pārmaiņas, un arī man tā ir, ka grūti pielāgoties jaunam. Tomēr ar zināmu laika intervālu pārmaiņas mums ir – kāzas, Gerda, un arī tāpēc neapnīk būt attiecībās. Mēs visu laiku izdomājam kādas lietas, lai viens otru pārsteigtu un pielāgotos.

Agris: Baiba vienmēr saka, ka viņai no visa bail un neko jaunu negrib darīt, bet, kad viņa tiek pāri pirmajam nē, tad viņai patīk jaunas lietas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada jūlijā pasaulē nāca Baibas un Agra pirmdzimtā. Par skaisto notikumu soctīklos pavēstīja Baiba: "Mēs tagad esam trīs! Un kaķis. Mūsu kosmosam pievienojusies Gerda Rence," sociālajos tīklos rakstīja māksliniece.

Pāris laulības ostā iestūrēja 2016. gadā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Prindule-Rence (@baibaprindule)

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu