"Manī ir kaut kāds neizskaidrojams sadomazohisms." Kristaps Zutis vaino sevi pie visām izjukušajām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Bokseris Kristaps Zutis intervijā žurnālam "Klubs" atzīstas, ka viņš ir vainīgs visu attiecību izjukšanā. Zutis arī atklāj, ka esot nobijies no laulības un ir pārliecināts, ka bijusī sieva joprojām viņam nav piedevusi.

Vaicāts, ka vai kādreiz bijis tā pa īstam iemīlējies, Zutis neslēpj, ka mīl visas savas sievietes. Viņš gan uzsver, ka nav "babņiks" un mīļoto nemaz tik daudz neesot bijis. 

"Pirmā bija Viktorija, krieviete pēc tautības, arodskolas laikā. Mums bija mūžīgais mīlas trīsstūris. Nebiju stabils, tāpēc Viktorijai vienmēr bija vēl kāds – viņa gribēja ģimeni, es biju pa gaisu.

Ilgi turēju aizvainojumu uz savu pirmo mīlestību,

bet tagad priecājos, ka Viktorijai ir viss, par ko viņa sapņoja agrā jaunībā, – ģimene, mīlošs vīrs, un viņa ir skolotāja. Ar mani viņa nekad to nebūtu izdarījusi – mēs izpostītu viens otru. (..) Pēc tam satiku Gintu no Sabiles – meiteni, ar kuru savulaik pirmoreiz bučojos. Tobrīd biju bez darba un bez kāposta, un viņa palīdzēja man tikt šim laikam pāri. Pēc tam man aizgāja putnkopības bizness – apsaimniekoju putnu fermas, un man bija tiiik daudz naudas! Par daudz. Man tā sakāpa galvā! Absolūti pazaudēju kontaktu ar realitāti. Kad bizness apnika, sāku nodarboties ar boksu. Arī tas izdevās, un kļuvu tik pretīgs cilvēks!

Kopā ar Gintu nodzīvojām vairākus gadus, bet oficiāli bijām precējušies piecus mēnešus. Mūsu laulība izjuka, jo es no tās nobijos.

Apprecējos un ieliku paranojā: viss, Zuti, viss – tava dzīve ir pagalam! Kļuvu par dzīvnieku un visu ļoti ātri sačakarēju," atklāj Zutis.

Uz norādi, ka pagale viena nedeg, Zutis uzsver: "Biju 1000 % vainīgs, un tas pat nav apspriežams. Nav tāda aspekta, ko mana sieva izdarīja nepareizi. Savos kompleksos un kosmosā sajuku prātā un darīju visu iespējamo un neiespējamo, lai visu sabojātu.

Tas bija stulbi līdz brīdim, kamēr to sapratu, un otrreiz es tā nedarīšu."

Lai arī abi sarunājas, bokseris ir pārliecināts, ka bijusī sieva joprojām viņam nav piedevusi. "Reizēm šķiet, ka manī ir kaut kāds neizskaidrojams sadomazohisms – es gribu radīt sev problēmas un tad tās risināt," tā Zutis.

Pilnu interviju ar bokseri Kristapu Zuti lasi žurnāla "Klubs" septembra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu