Anna Sedokova parāda, kā izskatījusies, kad svēra visvairāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ annasedokova

Ukraiņu popdīva, latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova  publiski atzinusies, ka bija pieņēmusies svarā, bet tagad jau zaudējusi piecus liekos kilogramus. Viņa "Instagram" atrāda rezultātus.

Vietnē "Telegram" tika izplatīta bilde, kurā redzams, ka Anna bija mazliet pieņēmusies svarā, un tas nepalika nepamanīts. Pēc saņemtās kritikas Anna "Instagram" rakstīja publisku atzīšanos: "Mīnus pieci kilogrami kopš brīža, kad pirms mēneša izskanēja, ka esmu pieņēmusies svarā. Jā, viņiem taisnība. Paldies," rakstīja popdīva.

"73,5 kilogrami, ko veido kartupeļi, spageti, maize, bulciņas un citi našķi. Pēc tam video, kurā dāvinu kucēnu, tajā esmu redzama savā lielākajā svarā," sociālajos tīklos stāsta Anna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Viņa apraksta arī savu jauno dienas režīmu, kas ļāvis atgūt formu: " Tagad ēdu reizi dienā, bet garšīgi. Dienā nostaigāju vismaz 12 000 soļu un katru dienu palielinu soļu skaitu par 100 soļiem."

Sedokova norāda, ka nav brīnumlīdzekļu un darbs ar sevi ir viens no grūtākajiem darbiem pasaulē: "Es vēlos būt labāka, nekā biju vakar. Katru dienu. Es trenējos piecas reizes nedēļā. Nav burvju tablešu. Kādu dienu tu vienkārši pieej pie spoguļa un saki: "Pietiek.""

Nupat viņa atrādījusi savus rezultātus. Publicējot fotogrāfijas, viņa pievienojusi tekstu: "Tiem, kas uztraucas. Bumbiņas vietā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēdējie divi gadi Sedokovas un Timmas ģimenei bijuši ļoti sarežģīti. Anna komentēja: "Mēs piedzīvojām divus lielus zaudējumus: nomira mana vecmāmiņa, kura mani audzināja un ļoti mīlēja, un aizgāja bojā mūsu suns Mamba, kurš mums bija kā bērns."

"Kā pāris piedzīvojām daudzus pārbaudījumu un joprojām tos piedzīvojam.."

Sedokova bija atklāta un nenoliedza, ka viņas un Jāņa attiecībās bija radusies plaisa: "Sākās pandēmija. Komandas pārstāja spēlēt, koncerti beidzās. Divi pieauguši cilvēki pēkšņi palika bez darba ieslēgti dzīvoklī ar bērniem un suņiem. Mēs lavījāmies ar suni slēgtos bērnu laukumos, kur Jānis varēja stundām ilgi nelegāli trenēties, un skatījāmies uz viņu. Tāpēc, neskatoties uz to, ka viņš mūs ļoti mīlēja, ar basketbolu viņam bija vistuvākās attiecības."

Viņa atzina, ka Mambas nāve burtiski satricinājusi viņu pasauli, un abi tiešām uz laiku pat bija pašķīrušies.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka šī gada jūlija sākumā Timmas un Sedokovas ģimene kļuva kuplāka, uzņemot sunīti Bū. Basketbolists pastāstīja, ka sievas dāvinātais sunītis ir Timmas iepriekšējā suņa Mambas māsas kucēns.

2020. gadā Timma un Sedokova mija laulību gredzenus. Šīs ir basketbolista otrās laulības. Iepriekš viņš bija precējies ar Sanu Timmu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu