"Paldies par otro dzimšanas dienu." Raimonds Elbakjans pārcietis sirds operāciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ relbakjans

"Ghetto Games" kustības līderis Raimonds Elbakjans pārcietis sirds operāciju. Nedēļu pēc operācijas viņš "Instagram" dalās ar emocijām un izsaka pateicību ārstu komandai par paveikto darbu. 

"Ir pagājusi nedēļa, kopš es esmu Paula Stradiņa slimnīcā, kur man veica sirds operāciju, ko gaidīju tieši astoņus mēnešus, kad es uzzināju, ka tā man ir jāveic un man tika nomainīts aortālais vārstulis," viņš stāsta.

"Es gribu pateikt savu vislielāko paldies, ko dzīvē esmu teicis. Vispirms mammai, ka esmu nācis šai pasaulē, un otrais paldies šiem ārstiem, kuri man iedeva otro dzimšanas dienu."

"Paldies dakterim Intam Putniņam un komandai, ka uzņēmies mani operēt, tu esi fantastisks!!! Paldies intensīvās terapijas komandai, kura brīdī pēc operācijas 24h tik akurāti mani turēja drošības sajūtā…. Es uz Jums skatījos un neticēju, ka tiešām var būt kā Amerikāņu seriālos par dakteriem, jūs kapājāt tik pat jaudīgi kā Latvijas izlase spēlē pret Lielbritāniju! Paldies medmāsām un sanitārītēm, jūs ar tik ierobežotu cilvēku resursu spējāt aprūpēt katru vienu veco vīru un nevienu mirkli nepalaidāt garām, kad atkal prasījos pēc pretsāpju līdzekļiem," pateicīgs ir Elbakjans.

Viņš arī dalās pārdomās: "Es ļoti daudz ko pārdomāju pa šīm septiņām dienām, bet vienu gan zinu, ka draugiem dzīvē ir milzīgākā nozīme un man tādi par laimi ir!"

Viņš arī solīja vairāk pastāstīt par savu veselību, taču lūdza dot viņam laiku: "Es noteikti pastāstīšu vēl par šo visu, bet man vēl vajag laiku, lai tiktu uz savām skrienošajām lāča ķepām!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raimonds Elbakjans (@relbakjans)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka neilgi pēc savas 36. dzimšanas dienas Elbakjans stāstīja, ka šie svētki svinēti mierīgi. Uzņēmējs neslēpa, ka viņam jāsaudzē veselība, un jau tad atklāja, ka vasaras izskaņā plānota sirds vārstuļu operācija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu