"Vēlos izkāpt ārpus saviem rāmjiem." Kaupera sieva Agnese par radošajiem jaunumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Evija Trifanova/LETA

Pirms nedēļas Liepājas muzeja anfilādē tika atklāta gleznotājas un grupas "Prāta vētra" līdera Renāra Kaupera sievas Agneses Kauperes personālizstāde "Ķenguru neredzēju". Viņa sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" apmierina citu ziņkāri, paskaidrojot, kāpēc dots šāds izstādes nosaukums. Arī Kaupers komentē sievas panākumus.

"Ar katru jaunu darbu sēriju vēlos izkāpt ārpus saviem rāmjiem," norāda Agnese.

Turklāt ne vienam vien radies jautājums, kāpēc Kaupere savai izstādei devusi nosaukumu "Ķenguru neredzēju".

Agnese smej, ka, būdama tālajā Austrālijā, neesot to redzējusi un domājot – "varbūt Liepājā mežā ieraudzīšu".

Viņas vīrs un mūziķis Renārs Kaupers priecājas par Agneses panākumiem: "Es teiktu, ka gleznošana ir intīms process – gluži kā mūzikas radīšana. Agnese ir priecīga, ka mēs neejam iekšā darbnīcā, – tā ir viņas vieta, kur viņa rada un top darbi."

Kauperei rudens pusē gaidāma nākamā izstāde Līgatnē, pašlaik topot jauni darbi.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka reiz intervijā Kaupera sieva Agnese atklāti pastāstījusi par abu attiecībām. Kā izrādās, pāris ir pilnīgs pretstats.

"Mēs esam tik dažādi! Kādreiz saku: kā mēs varam būt kopā, ja mums nav nekā kopīga?! Un tad Renārs atbild... Viņam krievu valodā ir dziesma "Rudens", kam Sergejs Timofejevs uzrakstījis vārdus: ja mēs būtu līdzīgi, mēs paietu viens otram garām. (..)" intervijā atklāja Agnese.

Kā zināms, Agnese un Renārs ir kopā vairāk nekā 20 gadus. Pāris ir vecāki dvīņiem - 23 gadus vecajiem Emīlam un Edgaram, kuri gājuši tēva pēdās un muzicē grupā "Carnival Youth", kā arī 2011. gada vasarā dzimušajam Āronam.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 30. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu