1. septembra jubilārs Renārs Kaupers atklāj, ka reiz lauza norunu ar grupas biedriem, visus pamatīgi pārsteidzot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis, grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers 1.septembrī svin dzimšanas dienu. Viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", viņš atklāja kādu amizantu stāstu par norunu ar grupas biedriem, kas drīz tika lauzta, pārsteidzot visus ar iespaidīgiem jaunumiem.

Noruna bijusi, ka grupas dalībnieki visa centrā liks karjeru, jo ģimenes dzīve varētu kavēt augšupeju, bet Kaupers neilgi pēc norunas nāca klajā ar milzīgiem jaunumiem - viņš precēsies un viņam būs dvīņi. Lieki piebilst, ka grupas biedri bijuši vieglā šokā, jo - tā taču nebija runāts.

Jānim Jubaltam atmiņā palicis tas, ka tad, kad Renāra un sievas Agneses dzīvē ienāca dvīņi Edgars un Emīls, Renārs vienmēr bijis miegains, pārbraucienos viņš vienmēr gulējis. 

Jauks stāsts bija ir arī par to, kā Kaupers ar Agnesi iepazinies. Renārs atklāja, ka Agnese viņam iekritusi sirsniņā no pirmā acu skatiena. Iepazīšanās dienā pirms nu jau vairāk nekā 20 gadiem viņš apsolījis Agnesei dziesmu. Viņa ik pa laikam vaicājusi, kad šis solījums tiks izpildīts. Tas prasīja laiku...

"Es jau kādu laiku biju iesaistījies fonda "Viegli" darbībā un reiz paņēmu rokās Imanta Ziedoņa grāmatu, un tur bija šie vārdi "mazā bilžu rāmīti"... Man bija muzikāla tēma, kas lieliski sakrita ar šo dzejoli. Tā radās dziesma, ko es Agnesei dzimšanas dienā nospēlēju.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka reiz intervijā Kaupera sieva Agnese atklāti pastāstījusi par abu attiecībām. Kā izrādās, laulātie ir pilnīgs pretstats.

"Mēs esam tik dažādi! Kādreiz saku: kā mēs varam būt kopā, ja mums nav nekā kopīga?! Un tad Renārs atbild... Viņam krievu valodā ir dziesma "Rudens", kam Sergejs Timofejevs uzrakstījis vārdus: ja mēs būtu līdzīgi, mēs paietu viens otram garām. (..)" intervijā atklāja Agnese.

Arī Kaupers savulaik komentējis abu attiecības: "Arī mūsu attiecībās ar Agnesi ir smagi brīži, kad šķiet: ir bijis dots limits laimīgai dzīvošanai un nu tas ir izsmelts. Tomēr paliek kāds smalks diedziņš, kas šīs attiecības notur. Pēc brīža tās atkal uzplaukst, un tu vari tikai nobrīnīties, cik viss ir labi un forši," atklāja mūziķis.

Kaupers piebilda, ka gadu gaitā viņa un sievas dzīve gājusi vien augšup. "Arī pašlaik katram no mums ir savi darbi, arvien jaunas lietas, neesam nekādi opji."

"Man šķiet, ka mans un Agneses stāsts ir pozitīvs: divi jauni cilvēki spēja savu kopīgo kuģīti novadīt," tā mūziķis.

Kā zināms, Agnese un Renārs ir kopā vairāk nekā 20 gadus. Pāris ir vecāki dvīņiem - 23 gadus vecajiem Emīlam un Edgaram, kuri gājuši tēva pēdās un muzicē grupā "Carnival Youth", kā arī 2011. gada vasarā dzimušajam Āronam.

Renārs Kaupers ceturtdien, 1. septembrī, svin 48. dzimšanas dienu. Apsveicam! 

Pēc vērienīgajiem koncertiem šajā gadā grupa "Prāta vētra" paziņoja, ka 2023. gada 22. jūlijā turpinās koncertturneju "Gads bez kalendāra" ar koncertu Liepājā.

Foto: "Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra" Mežaparka Lielajā estrādē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu