FOTO Populārā ukraiņu influencere Stužuka izrāda iespaidīgo savrupmāju Rīgā, uz kuru pārcēlusies (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka "Instagram" atklāj, ka pārcēlusies no Jūrmalas uz Rīgu, īsajos stāstiņos publicējot gan pārvākšanās procesu, gan saviem sekotājiem ļauj ieskatīties glaunajos apartamentos.

Lai kliedētu bažas, Sofija norāda, ka Latviju nepamet, viņa ar ģimeni pārvācās uz jaunu māju Rīgā. Īsajos stāstiņos viņa izrāda jauno mājokli, parādot, cik plašs, grezns un moderns tas ir.

Divstāvīga māja, kurā katra nianse ir pārdomāta. Tajā ir ne tikai plaša terase - gan augšstāvā, gan apakšstāvā, katram bērnam ir sava istaba, guļamistabā ir milzu gulta, ir arī pirts telpa, plaša vannasistaba ar burbuļvannu, atsevišķa veļas telpa, plaša dzīvojamā istaba, liela garāža, skaists pagalms. Ar to visu viņa iepazīstināja savus sekotājus.

Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Viņa arī raksta: "Es parēķināju, ka kopš 2014. gada, kopš pārcēlos uz Kijivu no Krimas, esmu pārcēlusies desmit reizes."

"Godīgi? Ja būtu viena, būtu vienalga, apceļotu pasauli. Bet, kad ir liela ģimene, kad ir bērni... nu, sasodīts, kaut kāda stabilitāte ir vajadzīga. Šķiet, ka es to organizēju sev pirms diviem gadiem, iegādājoties māju Kijivā. Bet... Dzīve turpina mani rūdīt! Tas ir labi! Esmu ar visu tikusi galā un varu tikt ar visu galā. Mācos būt elastīga, mācos pielāgoties, mācos uzņemties atbildību un pieņemt lēmumus. Es pat vairs neplānoju. Teorētiski nākamgad būsim Rīgā, bet kas zina. Paldies par laba vēlējumiem. Novēlu katram savu silto stūrīti un ģimenes laimi. Apskāvieni!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Stužuka parādīja arī to, kā atzīmē 1. septembri. Viņa publicēja foto no Zinību dienas, pozējot pie jaunās mājas garāžas durvīm, blakus bija arī Antons.

Iepriekš "Apollo.lv" jau rakstīja, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19  komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka atradusi jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas vārdā Antons. Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem.

Pāris šī gada vasarā bija uz laiku pašķīries. Pēc divām nedēļām pāris atkal bija kopā.  Stužuka rakstīja: "Izrādījās, ka mēs viens bez otra nevaram un negribam."

"Viņš uz mani skatās ar tādām acīm! Neprātīgi mīlu šo vīrieti! Tik stipri, ka nekad vairs nevēlētos no viņa šķirties, un zinu, ka tas ir abpusēji," rakstīja populārā ukraiņu influencere.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu