Princi Čārlzu apbēdina Meganas sniegtā intervija, kurā viņa pauž nepatīkamus faktus par karaļnamu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix/ Apollo.lv kolāža

Jau atkal britu sabiedrība apspriež Kalifornijas karalisko pāri - Saseksas hercogus. Nesen publicētajā intervijā žurnālā "The Cut" Megana minējusi vairākus britu karaļnamam nepatīkamus faktus un skandalozus incidentus. 

Saseksas hercogiene 6000 rakstzīmju garā tekstā izstāstīja detaļas par dzīvi pilī un savām attiecībām ar karalisko ģimeni.

Viena no frāzēm bijusi par prinča Harija un viņa tēva, Velsas prinča Čārlza attiecībām.

"Pametot karalisko ģimeni, Harijs zaudēja savu tēvu," Megana teica intervijā. 

Šis paziņojums aizvainojis princi Čārlzu. Saskaņā ar Bekingemas pils informāciju, topošais Lielbritānijas karalis ir "šokēts" par pausto informāciju, ka viņa attiecības ar jaunāko dēlu vairs nepastāvot. 

"Princis Čārlzs uzskata, ka viņam joprojām ir divi dēli un nekādi strīdi to nemainīs. Viņš mīl Hariju, uztraucas par viņu un baidās no tā, kas notiek viņu attiecībās. Viņu apbēdina gan šī intervija, gan tas, ka dēls novērsās no ģimenes."

Kā vēsta Vindzoru ģimenei tuvu stāvoši avoti, princis Čārlzs, princis Viljams un karaliene ir nobažījušies, ka princis Harijs ir burtiski "nošķirts no ārpasaules".

"Mēs runājam par to, ka viņš pārtrauca sazināties ar draugiem un radiem un viņa vienīgais cilvēku loks ir Megana un tie "draugi", kurus viņa akceptē. 

Jāatgādina, ka princis Čārlzs bija tieši tas, kurš Meganu viņas tēva vietā arī veda pie altāra.

Foto: Karaliskās kāzas: princis Harijs un Megana (ceremonija)

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu