Zolitūdē vīrietis pamatīgā alkohola reibumā, stumjot savu automašīnu, saskrāpē citus transportlīdzekļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Otrdien, 30. augustā, plkst. 19 Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu par vīrieti, kurš traucē sabiedrisko kārtību kādā Zolitūdes daudzdzīvokļu mājas pagalmā. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Zemgales pārvaldes ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi pamanīja stāvošu transportlīdzekli. Pie automašīnas stūres sēdēja vīrietis un pasažiera sēdvietā – viņa piecus gadus vecais dēls. Abi mašīnā klausījās skaļu mūziku, un bija redzams, ka bērna tēvs ir stiprā alkohola reibumā.

Pēc mirkļa vīrietis kļuva agresīvs, nevēlējās pakļauties likumsargiem un izteica draudus. Kārtības sargi vairākkārt uzrunāja vīrieti, lai viņš sazinās ar bērna māti, jo tādā alkohola reibumā viņš bērnu pieskatīt nevar.

Vēlāk pie likumsargiem pienāca kāda aculieciniece, kura apgalvoja, ka vīrietis esot iepriekš stūmis savu automašīnu un saskrāpējis divus citus transportlīdzekļus. Pie saskrāpētajām automašīnām ieradās transportlīdzekļu īpašnieki, kuri apliecināja, ka viņu mašīnām nodarīti virsbūves bojājumi.

Pēc neilga brīža no blakus esošās daudzdzīvokļu mājas iznāca bērna vecvecāki, tādēļ policijas darbinieki piecgadīgo zēnu nodeva vecvecāku aprūpē. Savukārt agresors tika aizturēts un iesēdināts operatīvajā transportlīdzeklī, jo nepakļāvās kārtības sargiem.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas ekipāža, pēc kā tika pieņemts lēmums vīrieti nogādāt Tvaika ielā alkohola koncentrācijas pārbaudei, kas uzrādīja 2,84 promiles.

Informācija nodota Rīgas bāriņtiesai un sociālajam dienestam. Savukārt atbildību par vīrieša rīcību vērtēs Valsts policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu