Muceniece stāsta par attiecībām ar bijušo vīramāti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ muceniecexlife

Krievijā dzīvojošā latviešu izcelsmes aktrise Agata Muceniece  savā jaunākajā blogā neilgi pēc bijušā vīra Pāvela Prilučnija kāzām komentējusi savas attiecības ar bijušo vīramāti.

Muceniece sava vloga jaunajā sērijā runā par attiecībām ar savu bijušo vīramāti Ļubovu Prilučniju. Tajā viņa uzsvēra, ka pat pēc šķiršanās no Pāvela Prilučnija viņai izdevies uzturēt siltas attiecības ar viņa māti.

"Ar bijušo vīru var būt jebkādas attiecības, bet, ja jums ir laba komunikācija ar vīramāti, tad jūs esat ieguvēja dzīvē. Un mēs tikko nonācām pie secinājuma, ka mums ir lieliskas attiecības! Es mīlu viņu," Agata atzina.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktrise Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs izšķīrās 2020. gadā. Viņu bērni - astoņus gadus vecais Timofejs un četrus gadus vecā Mia - dzīvo kopā ar māti un nedēļas nogales pavada pie tēva.

Prilučnijs ar savu jaunapņemto sievu Brutjanu iepazinās seriāla "Būrī" uzņemšanas laukumā un vēlāk sociālajos tīklos sāka publicēt kopīgas fotogrāfijas.

Neskatoties uz acīmredzamo romantiku abu starpā, daudzi uzskatīja, ka viņi tikai izliekas.

"Starhit" raksta, ka kāzās piedalījās aptuveni 65 viesi. Viņu vidū varēja redzēt Stasu Mihailovu ar sievu Innu, Alekseju Čadovu, Motu un Iļju Gļiņikovu. Pasākumu organizēja Anna Gorodžaja, kura bieži rīko greznas kāzas slavenībām.

Prilučnija un Brutjanas publiskotajos kāzu foto redzams, ka kāzas atbalstījusi arī jau pieminētā Ļubova. Mamma bija ieradusies atbalstīt savu dēlu lielajā dienā un maigi turēja vedeklu aiz rokas.

Zināms, ka Muceniece ar bērniem šovasar ieradusies Latvijā, par to liecināja viņas "Instagram". Viņa ar bērniem bauda dzimtenes lauku burvību. Aktrise kādā no ierakstiem uzsvēra, ka nekādi kūrorti nespēj sniegt to, ko brīvdienas pie ģimenes laukos, tāpēc katru gadu tiek lemts par labu laukiem. Soctīklos Muceniece bieži publisko kadrus no atpūtas. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu