Nomiris kaķis, kurš Ķengaragā tika sašauts ar pneimatisko ieroci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dzīvnieku patversme "Ulubele"

Svētdien nomiris kaķis, kurš 25. augustā Ķengaragā tika sašauts mugurā ar pneimatisko ieroci, ziņo dzīvnieku patversme "Ulubele".

"Svētdienā ļoti skumja ziņa no klīnikas: nupat nomira Rasas ielas minka, kurš tika sašauts no pneimatiskā ieroča. Ir aizdomas par trombu. Rīt skaņosim ar Valsts policija inspektoru sekciju, kas ir derīga arī tiesai," teikts patversmes paziņojumā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kaķis tika sašauts Rīgā, Rasas ielā 30. Patversme pieļauj, ka varbūt apkaimē manīti līdzīgi gadījumi, kad tiek sašauti dzīvnieki - arī tādā gadījumā viņi lūdz ziņot likumsargiem. "šādi necilvēki jūtas nesodīti un dara pāri neaizsargātiem dzīvniekiem nemitīgi," tā portālam TVNET sacīja patversmes pārstāvji.

Runcis tika nogādāts veterinārajā klīnikā, kur jau ap pulksten 20 dzīvnieks bija pārcietis 3 stundu garu operāciju. "Gaidām rītu," rakstīja patversme.

"Patiesi ceram atrast to mērgli-šāvēju," raksta patversmes darbinieki. "Ceram, ka likumsargi viņam liks apmaksāt minkas ciešanas."

Patversme lūdz atsaukties aculieciniekus, zvanot Valsts policijai uz tālruņa numuru 110 vai arī zvanot Dzīvnieku policijai uz tālruņa numuru 25473333

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu