Rešetins par tēva lomu: Es nevēlos darīt kā mans tētis vai mamma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ intars.resetins/ Apollo.lv kolāža

Režisors, aktieris un divu meitu tētis Intars Rešetins, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atzīstas - kā tētim nākas gan pasvīst, gan pie spoguļa izraut kādu sirmu matu. 

Rešetins raidījumā arī dalās padomos vecākiem, kā tikt galā ar "buciņu, kam aug radziņi": "Labāk lai bērni aicina draugus pie sevis, lai tā ballīte ir jums acu priekšā, tad ir iespēja daudzmaz situāciju kontrolēt".

"Galvenais – ar tiem bērniem jābūt patiesam, jāatceras, kā pats juties tajā vecumā. Šis vairs nav vecums, kad varēji "no augšas" kaut ko gudri stāstīt. Jārunā kā ar līdzvērtīgu, pieaugušu cilvēku."

Rešetins atklāj, kā mēdz runāt ar dumpinieci: "Mīļo Elīzīt, es esmu tētis pirmo reizi. Man nav pieredzes. Es nevēlos darīt kā mans tētis vai mamma - mums jāveido savas attiecības un, iespējams, es kļūdīšos. Es domāju, ka mums ir jādara tā - kā tu domā? [..] bet arī ar mani manipulē un mānās, acīs skatoties."

Tomēr, kad raidījumā lūdz atklāt kādu nedarbu, Rešetins apdomājas un saka: "Es no 11 gadiem izlēmu nelietot alkoholu un cerēju, ka mani bērni arī nelietos alkoholu, bet šis nav tas gadījums. Bērni, ja jūs ko lietojat, tad tukšo taru izmetiet, lai vecāki nepieķer jūs! Kaut kādu vīna pudeli esmu atradis, bet tad mums ir saruna, nevis vai dieniņ, cik tas ir fūuu pē kaka. Jārunā kā ar pieaugušajiem. Tur jau arī tad māte iesaistās."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Rešetina sieva ir fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina, ar kuru pārim laulībā dzimušas meitas - Elīza un Grēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu