Agata Muceniece parāda, kā atpūšas Latvijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā dzīvojošā aktrise Agata Muceniece šovasar ieradās Latvijā, kur kopā ar bērniem bauda atpūtu. Sociālajos tīklos viņa dalījusies ar foto, kā pavada laiku dzimtenē.

Aktrise kādā no ierakstiem jau iepriekš uzsvēra, ka nekādi kūrorti nespēj sniegt to, ko brīvdienas pie ģimenes laukos, tāpēc katru gadu tiekot lemts par labu laukiem. Soctīklos Muceniece publiskojusi Latvijas ainavas, kā arī nupat ievietojusi jaunas fotogrāfijas no atpūtas Rīgā un Jūrmalā.

Viņa raksta: "Neliela fotoreportāža par mūsu braucienu uz Rīgu. Tas bija labākais 1.septembris mūsu mūžā."

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Muceniece vasaras sākumā ziņoja par saviem plāniem: "Es dzīvoju, ņemot vērā savu bērnu vēlmes. Mēs ļoti vēlamies aizbraukt uz lauku māju un uz Rīgu. Viņi pat nespēj iedomāties, ka varētu nenokļūt laukos pie vecvecākiem." 

Arī pagājušajā gadā viņa ar bērniem viesojās Latvijā.

Nesen tapa zināms arī tas, ka aktrises bijušais vīrs - krievu aktieris Pāvels Prilučnijs Armēnijā apprecējās ar aktrisi Zepjuru Brutjanu.

Neilgi pēc bijušā vīra kāzām intervijā "HELLO!" Muceniece izvairījās komentēt bijušā vīra jaunumus, taču runāja par to, kādu vīrieti nākotnē sev vēlētos redzēt blakus: "Ja es nākotnē kādu meklētu, šajās attiecībās godīgums būtu prioritāte. Mani neapmierina skaista bilde sociālajos tīklos, kas pēc tam pārvēršas ellē.

Attiecībās vissvarīgākais ir tad, kad divi spēcīgi cilvēki var dzīvot viens bez otra, bet nevēlas. Vīrietim var būt iespēja jūs krāpt, jūs pat varat viņam to atļaut, bet galu galā viņam vienkārši nevajadzētu to darīt. Šis man ir ideāls tandēms, taču neesmu pārliecināta, ka atradīšu tādu variantu."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktrise Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs izšķīrās 2020. gadā. Viņu bērni - astoņus gadus vecais Timofejs un četrus gadus vecā Mia - dzīvo kopā ar māti un nedēļas nogales pavada pie tēva.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu