"Viņš nav tā vērts." Agnese Zeltiņa komentē Mika Ozoliņa publiskos izteikumus par viņu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ miksozolins/ actressagnesezeltina

Viesojoties dzimtenē, skandalozais režisors Miks Ozoliņš ne tikai uzfilmējis savu radiņšovu, bet arī publiski apspriedis savas bijušās mīļotās. Agnese Zeltiņa izdevumam "Privātā Dzīve" komentē Ozoliņa publiski paustās pikantērijas par aktrisi.

Miks savā grāmatā "1001 guru" Agnesi piemin vairākkārt un izteicās pat nievājoši. "Apollo.lv" jau vēstīja, ka pavisam nesen presē tika atspoguļots fragments no grāmatas: "Mums bija 12 gadu starpība, un viņai jau bija divi bērni – katrs no sava vīrieša.

Es atzīstu, ka nepieņēmu un nepiedevu faktu, ka Agnese šķiroties apmaiņā pret investīciju jaunā dzīvoklī iemainīja savas tiesības uz jaunāko dēlu vīramātei.

Man joprojām ir grūti salīdzināt – nauda, karjera vai bērni? Agnese ar savu dzīvi ir parādījusi, ka viņai tā ir nauda un karjera, kuru nav... Ir tikai citu rokām darinātas, šņorītē savērtas spīdīgas bumbiņas. Un es esmu viena no tām."

Zeltiņa izdevumam "Privātā Dzīve" stāstīja, ka Mika grāmatu nav lasījusi. Līdz viņai nonākuši vien daži citāti. Viņa vien uzsvēra: "Viņš nav tā vērts." Runājot par iepriekš minēto fragmentu, Agnese teic:

"Klaji meli! Taču neviens likums pret šādiem nesargā… Es pat nevēlos šajā iedziļināties un to apspriest."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā, lai filmētu savu šovu "50 dolāru randiņi".

Foto: Mika Ozoliņa šovs

Iepriekš vēstīts arī tas, ka, Ozoliņš apciemojot dzimteni, vēlējies satikties ar kādreizējo mīlestību - aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu, taču Zeltiņa tikšanos atteikusi. Ozoliņš pēc atteikuma sarunā ar medijiem atklāja pikantērijas par aktrisi.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu