Aizsardzības ministrija mācību laikā trešdien un ceturtdien iedzīvotājiem sūtīs SMS (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Telefons. Ilustratīvs attēls.
Telefons. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

7. un 8. septembrī laika posmā no pulksten 8 rītā līdz pulksten 20 Aizsardzības ministrija (AM) sadarbībā ar mobilo sakaru operatoriem mācību laikā veiks Latvijas iedzīvotāju apziņošanu ar SMS īsziņām.

Īsziņu nosūtīšana notiks sadarbībā ar mobilo sakaru operatoriem - SIA "Latvijas Mobilais Telefons", SIA "BITE Latvija", SIA "Tele2", kā arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.

Jau vēstīts, ka AM mācību "AMEX 2022" ietvaros divu dienu laikā SMS īsziņas tiks izsūtītas visiem mobilo pakalpojumu sniedzēju LMT, BITE un "Tele2" galalietotājiem, un šī vingrinājuma mērķis ir pārbaudīt Latvijas iedzīvotāju apziņošanu krīzes situācijās.

Iedzīvotājiem īsziņas tiks izsūtītas no sūtītāja "Sargs.lv" ar šādu saturu: "Uzmanibu, apzinosanas parbaude! Zini, ka rikoties krizes gadijuma, un iepazisties ar 72h bukletu www.sargs.lv/72h. Aizsardzibas ministrija".

7. un 8. septembrī Nacionālo bruņoto spēku militāro mācību "Namejs 2022" ietvaros notiks ikgadējās Aizsardzības ministrijas mācības "AMEX 2022", lai pārbaudītu valsts institūciju gatavību militārām un hibrīdkrīzēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu