"Kurš mūsdienās joprojām izmanto "Tinder"?" Adriana Miglāne komentē parādīšanos iepazīšanās lietotnē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sylv1rob1/ Shutterstock, Instagram/ adrianamiglane/ Apollo.lv kolāža

Dziedātāja Adriana Miglāne-Sondore manīta iepazīšanās lietotnē "Tinder". Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" dziedātāja kliedē bažas par savu laulību un uzsver, ka ir precēta sieviete.

Kad izdevums "Privātā Dzīve" dziedātājai taujāja par darbībām iepazīšanās vietnē, viņa bija pārsteigta sakot: "Pirmkārt, kurš gan mūsdienās joprojām izmanto "Tinder"?

Otrkārt, esmu precēta sieviete! pauda Adriana.

Pagājušajā nedēļā savu sašutumu par žurnālistes uzdotajiem jautājumiem Adriana pauda arī "Instagram". Viņa izsmēja uzdotos jautājumus un jautri pasmējās, koķetējot ar vīru caur "Instagram" īsajiem stāstiņiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 14. martā viņa kļuva par precētu sievu. Viņas izredzētais ir Krišjānis Sondors. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un pavisam nesen atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Šajā vasarā Miglāne-Sondare parādījās arī šovā "Iečeko slavenību", kur ļāva ielūkoties savā dzīvē, kā arī atmiņā atausa laiks, kad viņa lēma par labu krūšu uzlabošanas operācijai. Viņa joprojām ir pārsteigta par cilvēku reakcijām pēc krūšu palielināšanas operācijas

Dziedātāja jau iepriekš atklājusi, ka vīrs Krišjānis sponsorējis krūšu palielināšanas operāciju, taču tā neesot bijusi viņa vēlme. "Nebija tā, ka viņš lika man to darīt. Pēc bērna piedzimšanas viss nebija glīti, zināju, ka gribu to labot. Kad viesojos klīnikā, ar ārstu lēmām par labu operācijai un vienojāmies par sadarbību. Nebija tā, ka tas bija bez maksas.

Es pateicu vīram un viņš pateica: "Labi, es tev iedošu."" Adriana teic, ka vīrs atbalsta viņu visās dzīves jomās un viņai tas ir ļoti svarīgi.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu