"Es tiešām esmu lepns tētis!" Stilistes Salcevičas bijušais par jauno tēva lomu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stilistes Indras Salcevičas bijušais vīrs - tehnikas inženieris, par baristu dēvētais Kaspars Bērziņš pavisam nesen paziņoja, ka kļuvis par tēvu pirmdzimtajam. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņš pastāsta, kā sarod ar jauno lomu.

Stilistes Indras Salcevičas bijušā vīra Kaspara Bērziņa un viņa mīļotās sievietes zobu higiēnistes Justīnes Silickas atvase piedzima 24. augustā Rīgas Dzemdību namā. Par priecīgo vēsti Bērziņš pavēstīja "Instagram": "Mūsu šīs vasaras lielākais un visgaidītākais notikums - šorīt pasaulē nāca mini Mr. Bērziņš. Vārdiem nespēju aprakstīt cik mēs esam laimīgi! Paldies manai lieliskajai un spēcīgajai sievietei, nu jau māmiņai Justīnei."

Izdevumam "Privātā Dzīve" Bērziņš jaundzimušā vārdu neatklāj, sakot: "Bērna vārdu līdz kristībām gribam paturēt noslēpumā."

"Gribam, lai mazulis aprod ar dzīvi ārpus punča. Ja Justīne jau ilgāku laiku ir katoļticībā, tad es šajā konfesijā tiku nokristīts nesen. Gribam, lai visa ģimene ir vienā ticībā," atklāj Bērziņš.

Par savām kristībām viņš paziņoja "Instagram": "Tad nu es savos 35 izdarīju to, ko gribēju jau no bērnības, nokristījos! Kāpēc? Man abi vecāki jau diezgan sen ir miruši. Neteikšu gluži, ka tas bija reliģisku apsvērumu pēc, bet vienkārši bija iekšēja sajūta, ka beidzot to gribu izdarīt, turklāt ir forši, ka man ir krustvecāki, pie kuriem varu griezties (pie viņiem varēju griezties arī pirms kristībām, kad man gribas izrunāties, vai pēc padoma. Skaista diena, skaisti cilvēki, ģimene!"

Gaidīšanas laiks noritējis mierīgi – viņi apmeklējuši kursus topošajiem vecākiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Latvijā pazīstamās stilistes Salcevičas un Bērziņa savienība bija īsa un laulības šķiršanas iemesls, pēc blogeres vārdiem, esot bijis viņas bērni.

"Mūsu laulība tika šķirta, patiesībā sakot, bērnu dēļ,"

raidījumā "Dž. Spot" sacīja Salceviča, neslēpjot, ka bijušo vīru "besījuši" viņas bērni.

"Viņu besīja kliegšana, besīja, ko tie bērni dara, besīja nekārtība, besīja troksnis. Viņam gribējās mieru. Un tad tie konflikti sāka rasties vairāk un vairāk, parādījās varbūt pāris teksti, kas nebija okei, un beigu beigās viņš saprata, ka viņš negrib audzināt tos bērnus. Un viss. Un es teikšu tā - viņam bija ārkārtīgi liela iespēja kļūt par labāku cilvēku. Izaudzināt svešu bērnu - tā ir misija iekšējā tāda. Viņš gribēja dzīvot citādāk," atklāti pastāstīja blogere.

Iepriekš ziņots, ka Salceviča 12 gadus bija attiecībās ar savu dēlu Kārļa Roberta un Ernesta Leona tēvu Artūru Gailānu, bet 2019. gadā apprecējās ar Kasparu Bērziņu. Savukārt Bērziņš ar jauno draudzeni satuvinājas dažus mēnešus pēc šķiršanās no Salcevičas.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu