Mārtiņš Vilsons atkal tikpat pieprasīts, cik jaunībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Rudens aktierim Mārtiņam Vilsonam iesācies raženi. Turpmāk Vilsons bieži būs redzams TV ekrānos. Viņš nupat uzņēmis viesus "Gandrīz ideālās vakariņās", filmējas kinolentē "Nelūgtie viesi" un jaunajā Re:TV sezonā vadīs raidījumu "Trīs kvadrātā". 

Vilsons televīzijā nomainīs aktieri Rolandu Zagorski. "Kādu dienu piezvanīja režisore Aija Strazdiņa, un, tā kā vasara man bija brīvāka, piekritu viņas piedāvājumam," pastāsta Vilsons.

Mārtiņš ticis arī pie lomas daudzsēriju detektīvfilmā "Nelūgtie viesi". Par atgriešanos filmēšanas laukumā viņš ir sajūsmā. Viņš arī filmēšanas laukumā ticis pie jaunas sievas, kuru atveido Helēna Lazdiņa. "Man Mārtiņš ļoti patika jau pirms 20 gadiem, kad biju pavisam maza meitene. Viņš ir fantastisks! Ir sajūta, it kā būtu laimējusi loterijā," izdevumam "Privātā Dzīve" atzīstas Helēna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pie skatītājiem drīzumā nonāks jauna detektīvžanra daudzsēriju filma "Nelūgtie viesi", kuras scenāriju autors ir Vlads Kovaļovs un producente Lelde Kovaļova.

"Nelūgtie viesi" būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti talantīgie aktieri Andris Daugaviņš ("Kriminālās ekselences fonds") un Niklāvs Kurpnieks ("Bezvēsts pazudušās").

Filmas uzņemšana norisināsies lielākoties Kandavas pilsētā un tās apkārtnē. Proves uz galvenajām lomām norisinājās vairākus mēnešus, un veidotāji sola skatītājus iepazīstināt arī ar daudziem jauniem talantiem.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" šīs nedēļas numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu