Džeiks Pols nākamajā cīņā mēģinās pārvarēt savas karjeras pārliecinoši lielāko izaicinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: Reuters/ScanPix

Beidzot oficiāli apstiprināts slavenā "jūtūbera" Džeika Pola nākamās cīņas pretinieks.

Pols, kuram šogad dažādu iemeslu dēļ pajuka cīņas pret Taisona Fjūrija pusbrāli Tomiju, kā arī leģendārā Hasima Rahmana dēlu Hasimu Rahmanu jaunāko, beidzot ir ticis pie pretinieka.

Pats jūtūberis pavēstījis, ka 29. oktobrī tiksies ar leģendāro jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni Andersonu Silvu. Biļetes uz Fīniksā notiekošo cīņu varēs iegādāties jau 14. septembrī.

Lai gan Silvam šogad apritēja jau 47 gadi, viņš vēl pērn uzveica bokseri Hugo Čavezu jaunāko, kurš savas karjeras 61 profesionālajā cīņā ir izcīnījis 53 uzvaras. Tāpat viņš pērn nokautēja arī citu MMA leģendu Tito Ortizu.

Protams, šis ir kārtējais gadījums, kad Pols necīnās ar reālu bokseri, tomēr Silva savas karjeras laikā bija, iespējams, visu laiku labākais UFC cīkstonis tieši stājā un viņa uzvara pār Čavezu vēlreiz apliecina, ka par Zirnekli dēvētajam cīkstonim "pulveris" vēl ir pietiekoši sauss.

Silva savas boksa karjeras laikā ir izcīnījis trīs uzvaras, piedzīvojot vienu zaudējumu. Savukārt MMA karjeras laikā viņš 46 cīņās uzvaru izcīnīja 34 reizes. Brazīlijas cīņas sporta leģendai joprojām pieder rekords ar visvairāk secīgi izcīnītajām uzvarām UFC (16). Nesen šī rekorda atkārtošanai ļoti tuvu bija Kamaru Usmans, tomēr viņu piektā raunda izskaņā nokautēja Leons Edvardss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu