"Jāsaprot, kā gribi dzīvot." Liene Sebre komentē attiecības ar vīra Ģirta Liuzinika bijušo sievu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tutas lietas/ Publicitātes

Šī gada augustā bērnu raidījuma "Tutas lietas" galvenās lomas atveidotāja Liene Sebre un aktieris Ģirts Liuziniks iestūrēja laulības ostā. Sebre intervijā žurnālam "Ieva" atminas abu īpašo dienu.

Abus vieno romantiskas attiecības jau astoņus gadus un, lai būtu "pilnīgāk, apaļāk" šovasar nolēma tās noformēt oficiāli. "It kā nekas nav mainījies, bet, jā, sajūta ir ļoti laba. Pozitīvāka, skaidrāka, pilnīgāka, drošāka. Ejam uz priekšu kopā – plānojam, rēķinām, un, ja kāda liksta, risinām kopā," atklāj Liene.

Ģirts iepriekš atklāja, ka abi gribējuši kāzas svinēt jau pirms diviem gadiem, bet pandēmijas dēļ nācās tās atlikt. "Nolēmām – šogad gan svinēsim, lai tur vai kas!" teica Ģirts.

Kāzu viesu vidū bijusi arī aktiera bijusī sieva Meta, kura ir Ģirta dēlu - Everta un Knuta - mamma. Vaicāta, kā Lienei izdevies izveidot tik labas attiecības, viņa atbild: "Tas nāk no abām pusēm. Par attiecību bildi jādomā plašāk. Jāsaprot, kā gribi dzīvot, kas tev ir svarīgi. Kad to saproti, vari izveidot ļoti sirsnīgas attiecības arī ar tiem cilvēkiem, par kuriem šķita – nekad ar viņiem pat nerunāsi. Mani fascinē, ka mums ar Metu ir tik laba komunikācija.

Viņa ir Ģirta bērnu mamma – tas ir pats svarīgākais. Viņa ir ģimene!

Esmu priecīga, ka varam dalīt kopīgus svētkus, notikumus, ka varam būt klātesošas brīžos, kad tas vajadzīgs, un arī puikas ir priecīgi. Meta ir brīnišķīgs, gaišs, talantīgs un mīļš cilvēks. Man ir labas attiecības arī ar manas meitiņas tēti."

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Lienei ir meita Emīlija no iepriekšējām attiecībām ar režisora Andreja Ēķa dēlu Rūdofu Ēķi.

Interviju ar Lieni Sebri lasiet žurnāla "Ieva" 7. septembra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu