Saseksas hercogu PR komanda ķērusies pie Meganas tēla "spodrināšanas" britu sabiedrības acīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Pirmdien, 5. septembrī, princis Harijs un Megana pirmo reizi oficiāli uzstājās savas Eiropas turnejas ietvaros. Tas komunikācijas speciālistiem liek domāt, ka Saseksas hercoga un hercogienes PR komanda nolēmusi mainīt pāra popularitātes veicināšanas modeli.

Pirmā pieturvieta Saseksas hercogiem bija jauno aktīvistu samits Mančestrā, ko izveidojusi Megana. Pāri sveica pilsētas mērs un pašvaldības pārstāvji: pēc sirsnīgiem sveicieniem un uzrunām Megana kāpa uz skatuves 2000 skatītāju priekšā.

Foto: Saseksas hercogi jauno aktīvistu samitā Mančestrā

41 gadu vecā Megana runu sāka ar patīkamu un draudzīgu sveicienu, lai vēlreiz iekarotu britu publiku:

"Esmu gandarīta atgriezties Apvienotajā Karalistē. Es priecājos, ka Harijs pavada mani."

Kā tālāk stāsta Megana, pēc bērnu piedzimšanas viņa uz pasauli sākusi skatīties citādi un vēlas pielikt vairāk pūļu, lai to mainītu uz labo pusi.

Komunikācijas speciālisti ir pārliecināti, ka Meganas PR komanda ir ķērusies pie viņas tēla "spodrināšanas" britu sabiedrības acīs. Šoreiz nekādas atsauces uz lēdiju Dī nebija: stilisti no viņas tēla pat izslēdza Velsas princeses rotaslietas un pulksteņus, ko viņa tik bieži nēsā. Iespējams, kritika darīja savu un PR komanda nolēma neitralizēt nemitīgo ņirgāšanos par Meganas mēģinājumiem kopēt Diānu Spenseri.

Foto: Sipa Press

"Atšķirībā no viņas jaunākās intervijas žurnālā The Cut, kurā viņa netieši mēģināja iebiedēt karalisko ģimeni, šāds priekšnesums izskatās kā īsts PR triks."

Atliek vien skatīties, kā PR guru izcels jauno Meganas tēlu britu acīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu