Ģirts Liuziniks pēc aiziešanas no teātra strādājis slimnīcā par sanitāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Bērnu raidījuma "Tutas lietas" vadītāja un aktrise Liene Sebre žurnālam "Ieva" atklāti stāsta par laiku, kad dzīvesbiedrs Ģirts Liuziniks lēma izstāties no aktieru štata. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2020. gadā Liuziniks atklāja, ka lēmis pamest teātra štata vietu. "Sapratu, ka ir sakrājies milzīgs nogurums. (..) Negribējās čīkstēt, visiem stāstīt, cik esmu pārstrādājies, gaidīt atlaides, tāpēc – lai netraucētu sev un citiem – pieņēmu lēmumu atpūsties no jauniem darbiem," skaidroja aktieris.

Pēc aiziešanas no teātra aktieru pāra dzīvē bijis krāsains periods. Ģirts ne vien izmēģinājis jaunus arodus, bet arī sāka mācīties par būvnieku. Sarunā ar žurnālu "Ieva" sieva Liene Sebre stāsta par abu attiecībām, kad vīram bija pārmaiņu laiks.

Liene bija līdzās Ģirtam, kad viņš aizgāja no teātra un kādu laiku pat strādāja slimnīcā par sanitāru. Viņa stāstīja, ko nozīmē būt blakus vīrietim tik krasu pārmaiņu laikā.

"Tas ir izaicinājums. Mācījos būt līdzās brīdī, kad kaut kas nenotiek tā, kā kāds plānojis un cerējis.

Sapratu, ka man jāpalīdz turpināt iet uz priekšu, nevis jāpārmet, ka kaut kas nesanāca.

Man ļoti patīk Lolitas Caukas teiciens: "Mēs pērkam par tik, cik mums ir maciņā" – katrs cilvēks rīkojas tā, kā viņš tajā brīdī prot.

Ja tajā brīdī tā saucamās naudiņas maciņā vairāk nav, ir jāpamācās no šīs situācijas un jāiet tālāk sapelnīt vairāk naudiņas.

Ģirts reanimācijā mazgāja cilvēkus viņu pēdējā mazgāšanās reizē un saprata, ka būt sanitāram ir ļoti smags darbs.

Viņš nāca mājās un teica, ka tas bijis ļoti svētīgi – redzēt citu dzīves realitāti, tomēr ir jābūt dzīves aicinājumam strādāt slimnīcā. Mēs visi varam būt labi cilvēki ar saviem darbiem, bet nevaram strādāt visās svētajās un cēlajās profesijās.

Katram tomēr ir kaut kas savs paredzēts."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka abus vieno romantiskas attiecības jau astoņus gadus, bet šī gada augustā viņi viens otram teica jāvārdu. 

Abi gribējuši kāzas svinēt jau pirms diviem gadiem, bet pandēmijas dēļ nācās tās atlikt. "Nolēmām – šogad gan svinēsim, lai tur vai kas!" iepriekš teica Ģirts.

Pāris savu saskanību demonstrē arī tajā, ka atraduši kopīgu valodu arī ar abu bijušajiem mīļotajiem. Abu īpašajā dienā piedalījās arī aktiera bijusī sieva Meta, kura ir Ģirta dēlu - Everta un Knuta - mamma. Liene komentēja arī to, kā izdevies izveidot tik labas attiecības: "Tas nāk no abām pusēm. Par attiecību bildi jādomā plašāk.

Jāsaprot, kā gribi dzīvot, kas tev ir svarīgi. Kad to saproti, vari izveidot ļoti sirsnīgas attiecības arī ar tiem cilvēkiem, par kuriem šķita – nekad ar viņiem pat nerunāsi.

Mani fascinē, ka mums ar Metu ir tik laba komunikācija. Viņa ir Ģirta bērnu mamma – tas ir pats svarīgākais. Viņa ir ģimene!"

Lienei ir meita Emīlija no iepriekšējām attiecībām ar režisora Andreja Ēķa dēlu Rūdofu Ēķi. Viņa stāstīja, ka arī ar meitas tēti ir labas attiecības.

Pilnu interviju ar Lieni Sebri var lasīt izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu