FOTO Iepazīsties ar šova "Dejo ar zvaigzni" vadītājiem un žūriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šova "Dejo ar zvaigzni" vadītāji Arvis Zēmanis un Mārtiņš Spuris
Šova "Dejo ar zvaigzni" vadītāji Arvis Zēmanis un Mārtiņš Spuris Foto: publicitātes

18. septembrī tiks dots starts vienam no krāšņākajiem un izklaidējošākajiem televīzijas šoviem - "Dejo ar zvaigzni". Zināms, kas dejotājus vērtēs un kas būs šova vadītāji. 

Šova starmešu gaismā būs ne tikai dejotāji, bet arī šova vadītāji. Viens no šova vadītājiem būs Mārtiņš Spuris, ko TV3 skatītāji jau iepazinuši kā šova "Balss maskā" un "Zelta mikrofons" ceremonijas vadītāju, kā arī rītos Mārtiņš ir redzams "900 sekundēs", stāstot par gaidāmo laiku. Mārtiņš ir arī grupas "Franco Franco" bundzinieks un brīvajā laikā viņam patīk kvalitatīvs kino, kvalitatīvs stand-up, kvalitatīvs volejbols un skatīties, kā citi kvalitatīvi dejo.

"Ir patiess prieks vadīt šovu, kuram ir tik bagātīga vēsture visā pasaulē. Protams, šis prieks nāk arī ar patīkamu satraukumu, jo šovs būs tiešraidē, tādēļ vienmēr var notikt dažādi gaidīti un negaidīti pārsteigumi. Kad redzu cilvēkus, kas lieliski dejo, manī tas vienmēr rada apbrīnu, jo pašam ir sajūta, ka tā nevarētu. Tādēļ ļoti cienu gan dejotājus, gan šova dalībniekus un vēlu veiksmi tiešraidēs!" dalībniekus uzmundrina Mārtiņš Spuris.

Tāpat šovā cauri sarunām ar dalībniekiem ritmiski dejos TV raidījumu un pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, kas savu radošo rūdījumu guvis arīdzan improvizācijas teātrī. Arī ar dejošanu Arvis ir uz "tu", jo sava ķermeņa koordināciju reiz slīpējis TDA "Līgo" kolektīvā.

"Esmu aizkustināts, ka būšu daļa no šova. Ar aizrautību vērošu, kā dejotāji attīstās un kāpj pāri jauniem izaicinājumiem. Savus novērojumus un emocijas gan uz skatuves, gan aiz tās sarunu formātā sūtīšu skatītājiem un līdzjutējiem. Zinu, kādu prieku sniedz deja un ko tā prasa fiziski un emocionāli, vēl jo vairāk tik īsā laika posmā," savās pārdomās dalās Arvis Zēmanis.

Šova dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs profesionāla žūrija. Tās sastāvā būs Iļja Vlasenko, baleta pedagogs un repetītors Latvijas Nacionālajā operā un skatuves dejas pedagogs Latvijas Kultūras akadēmijā. Tāpat dejotājus vērtēs profesionāla sporta deju dejotāja un trenere Marta Kalēja-Irbe, kā arī horeogrāfs un docents Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, vairāku vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku virsvadītājs un mākslinieciskais vadītājs Jānis Purviņš.

Foto: Šova žūrija un vadītāji

Jau ziņots, ka šovā "Dejo ar zvaigzni" piedalīsies 13 Latvijā populāras personības kopā ar profesionāliem un pieredzējušiem sporta deju dejotājiem, kuri apliecinās savu prasmi apgūt deju soļus un sacentīsies savā starpā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu