Karīna Račko nāk klajā ar jaunumiem, kas viņai ir kopējs ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ racko.karina/ Ekrānuzņēmums/ Apollo.lv kolāža

Erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko uzreiz pēc paziņojuma par šķiršanos no sava vīra deva mājienu, ka viņai ir kas kopējs ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņa atklāj jaunumus.

Karīna izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro:

"Ar Dž. Dž. Džilindžeru un producentu Kristianu Alhimionoku mums top projekts par mana romāna "Ekstāze" ekranizāciju."

Jāatsauc atmiņā, ka šī gada pavasarī, kad Karīna viesojās viņa sarunu šovā "Dž. Spot", Džilis atklāti apšaubīja rakstnieces pieredzi šajā kutelīgajā tēmā.

Toreiz taujāts, vai nav pāršāvis pār strīpu, režisors atbildēja: "Manuprāt, nē, mēs normāli aprunājāmies. Visu cieņu Karīnai! Viņa ir malacis. Es par viņu jūsmoju un ar lielu nepacietību gaidu sesto grāmatu."

Karīna apgalvoja, ka neesot apvainojusies: "Par kritiku es padomāšu. Sestās grāmatas manuskripts jau ir pabeigts, un pēc mūsu sarunas tajā vēl neko neesmu paspējusi izmainīt. Nezinu, vai to darīšu, taču neslēpšu – daudz kas no viņa teiktā manī ir aizķēries. Iespējams, turpmākajos romānos būs jūtama režisora ietekme."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pavisam nesen tapa zināms, ka izjukusi erotisko dižpārdokļu autores Karīnas Račko un viņas vīra laulība. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Karīnas vīrs pauda, ka atpakaļceļa vairs nav.

Karīna Račko sarakstījusi sešus romānus. Autores grāmatas sasniegušas Latvijas mērogam neraksturīgas tirāžas un tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 eksemplāros.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu