"Dīvainā kārtā kleitu biju vilcis arī iepriekš." Epidemiologs Trojanskis par piedzīvojumiem Rumānijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Epidemiologs Ņikita Trojanskis ir viens no "Četri uz koferiem" dalībniekiem, kurš devās uz Rumāniju. Kā jau iepriekš solīts, ceļojumā netrūka ne piedzīvojumu, ne pārpratumu, ne attiecību skaidrošanas. Trojanskis atklāj, ka vienā no epizodēm būs redzams kleitā, un tā neesot pirmā reize, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Viņš par dalību šovā paziņoja jau augustā, taču nevarēja vēl atklāt detaļas. Epidemiologs vien pastāstīja, ka nācis piedāvājums doties uz kādu valsti, kur nekad neesot bijis. 

Vasarā viņš kopā ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, aktrisi Kristīni Belicku un dziedātāju Lieni Šomasi ļāvās nebijušam piedzīvojumam, piedaloties 360TV ceļojumu šovā "Četri uz koferiem".

"Es kolekcionēju valstis. Gribu līdz 30 gadu vecumam apceļot vismaz 100, tādēļ man bija īpaši kārdinoši aizbraukt uz Rumāniju, kur biju pirmo reizi," saka Trojanskis.

Ar Rumāniju Ņikitu saista arī etniskas saknes. "Te piedzimis mans vectēvs, bet kaimiņvalstī Moldovā pasaulē nācis mans tēvs."

"Apollo.lv" iepriekš deva ieskatu raidījumā. Vienā no raidījuma sērijām Ņikita un Puzikovs būs redzami kleitās. Nu Trojanskis atklāj, ka šī neesot pirmā reize, kad viņš tērpies kleitā:

"Dīvainā kārtā kleitu biju vilcis arī iepriekš," atzīst epidemiologs, kurš kopā ar dziedošo policistu pa Rumānijas ielām pastaigājās sieviešu tērpos.

"Moldovā pirms kādiem pieciem gadiem jau biju vilcis kleitu. Toreiz tās bija derības," atklāj Ņikita. Vīri tā sapucējušies, jo tas bijis viens no šova uzdevumiem.

Ņikita ne vien izbaudījis krāšņu un piedzīvojumiem bagātu ceļojumu, bet arī ticis pie jauna drauga - dziedošā policista Nikolaja Puzikova, ar kuru pēc šova kļuvuši par labiem draugiem.

Foto: Četri uz koferiem Rumānijā

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu