Reaģējot uz karalienes Elizabetes II nāvi, pārtrauks seriāla "Kronis" filmēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Imelda Staunton, kura seriālā atveidoja karalieni Elizabeti II un Viņas Majestāte Elizabete II.
Imelda Staunton, kura seriālā atveidoja karalieni Elizabeti II un Viņas Majestāte Elizabete II. Foto: AP/Scanpix

Seriāla "Kronis" ("The Crown") veidotājs Pīters Morgans paziņoja, ka seriāla sestās sezonas filmēšana tiks apturēta, reaģējot uz karalienes Elizabetes II nāvi, raksta "Insider".

Morgans, kurš lugu "The Crown" pārveidoja par "Emmy" balvu ieguvušo seriālu ar vairākām nominācijām un apbalvojumiem, pauda cieņu karalienei:

""Kronis" ir mīlestības vēstule [karalienei], un man pagaidām nav ko piebilst, tikai klusumu un cieņu," sacīja autors Morgans.

"Es domāju, ka mēs pārtrauksim filmēt arī aiz cieņas."

"Netflix" vēl nav izplatījis apstiprinājumu par šo faktu. Tāpat nav skaidrs, vai "Kroņa" piektā sezona, kuras pirmizrāde bija paredzēta novembrī, aizkavēsies.

Seriāla "Kronis" režisors Stīvens Daldrijs 2016. gadā, kad notika seriāla pirmizrāde, izdevumam "Deadline" sacīja, ka ir izstrādāts plāns, ja karaliene nomirtu. Viņš jau toreiz sacīja, ka seriāls uz cienījamu laiku pārtrauks filmēšanu.

"Neviens no mums nezina, kad pienāks tas laiks, bet būtu pareizi izrādīt cieņu karalienei. Tā būtu vienkārša cieņas izrādīšana." Lai gan viņš apzinājās jau tolaik, ka cilvēki būs sarūgtināti, komanda turēsies pie plāna.

"Kronis" (The Crown) ir vēsturiska drāma par Apvienotās Karalistes karalienes Elizabetes II valdīšanas laiku.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka 96 gadu vecumā mirusi Lielbritānijas karaliene Elizabete II, 8. septembrī paziņojusi Bekingemas pils. Pēc viņas nāves troni mantojis Elizabetes II vecākais dēls Čārlzs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu