Degvielas cenas Rīgā un Viļņā samazinās, Tallinā - paliek nemainīgas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas samazinājās Rīgā un Viļņā, bet Tallinā - tās saglabājās nemainīgas, rāda dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegvielai augstākā cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena samazinājās par 2,2% - līdz 1,764 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,5% - līdz 1,854 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena piektdien bija 1,739 eiro par litru, kas ir par 2,2% mazāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% un bija 1,849 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas bija stabilas - 95. markas benzīns maksāja 1,899 eiro par litru un arī dīzeļdegvielas cena par litru bija 1,899 eiro.

Autogāzes cenas mainījās tikai Viļņā - auga par 4,2% līdz 0,752 eiro par litru. Savukārt Rīgā litrs autogāzes tāpat kā pirms nedēļas maksāja 0,825 eiro, bet Tallinā - 0,87 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu