Bezoss un soctīklu lietotāji kritizē profesori, kura stundu pirms Elizabetes II aiziešanas mūžībā viņai novēlēja mokošu nāvi un sāpes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

ASV profesore Uju Anaja Lielbritānijas karalienei Elizabetei II stundu pirms viņas aiziešanas mūžībā novēlēja mokošu nāvi un sāpes, ziņo medijs "The New York Post".

8. septembra pēcpusdienā Bekingemas pils oficiālajā paziņojumā bija teikts: "Pēc šorīt notikušās vizītes karalienes ārsti ir nobažījušies par Viņas Majestātes veselības stāvokli un ir ieteikuši viņai palikt medicīniskā uzraudzībā."

ASV lietišķās valodniecības profesore Uju Anja mikroblogošanas vietnē "Twitter" neilgi pēc tam publicēja nepatīkamu komentāru. "Es dzirdēju, ka zagļu un izvarotāju genocīda impērijas galva beidzot mirst. Lai viņas sāpes ir mokošas."

Kad daudzi tvitera lietotāji aicināja Uju ņemt savus vārdus atpakaļ par viņas ļaunā ieraksta publicēšanu, taču viņa atteicās atvainoties un vēl vairāk pielēja eļļu ugunij, uzrakstot: "Es nevēlos, lai viņa nomirst. Es nevēlos viņas nāvi. Es viņai novēlu tādu pašu mokoši sāpīgu nāvi, kādu viņa sagādāja miljoniem cilvēku."

"Amazon" līdzdibinātājs un otrais pasaulē bagātākais cilvēks Džefs Bezoss pauda sašutumu par profesores tvītu: "Šis ir cilvēks, kurš it kā strādā, lai padarītu pasauli labāku? Es tā nedomāju, tas nav iespējams. Oho."

"Talk TV" raidījumu vadītājs Pīrss Morgans pievienojās to cilvēku rindām, kuri asi nosodīja profesores ļaunos komentārus.

Amerikāņu rakstnieks Mets Volšs profesorei rakstīja: "Jūs nekad mūžā neesat paveikusi neko svarīgu, un neviens jūs neatcerēsies, ja kādu dienu nomirsiet. Es saprotu, kāpēc jūs greizsirdīgi raugāties uz karalieni Elizabeti. Taču šāda reakcija tikai uzsver jūsu pašu nožēlojamo niecību."

Pēc sēru vēsts par karalienes nāvi Uju Anja izdzēsa savu tvītu.

Kā ziņots, ceturtdien 96 gadu vecumā no dzīves aizgājusi Lielbritānijas karaliene Elizabete II.

Pēc karalienes nāves troni mantojis viņas vecākais dēls Čārlzs, kurš automātiski kļuvis par Lielbritānijas jauno karali.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu