FOTO un VIDEO Rīgā norisinās gājiens par godu tēviem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Šodien, 11. septembrī, Rīgā norisinās Tēva dienas festivāls un gājiens, kas ir veltīts tēviem Latvijā un Ukrainā, informēja Tēva dienas festivāla mediju koordinatore Katrīna Ķeķe.

Gājiens sākās plkst.12 pie Brīvības pieminekļa un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur dienas garumā norisināsies dažādas aktivitātes un kultūras norises ģimenēm ar bērniem.

Foto: Gājiens par godu Latvijas un Ukrainas tēviem

Vērmanes dārza lielajā skatuvē pasākumu vadīs Māris Grigalis kopā ar saviem bērniem. Uzstāsies tādi mūziķi kā Kato, Miks Dukurs, Nils Īle, Maija Sējāne-Īle un citi. Tāpat uz skatuves kāps bērnu raidījuma "Tutas lietas" tēli, tostarp arī ukraiņu Tuta.

Video: Rīgā norisinās gājiens par godu tēviem

Parkā darbosies rotaļu zona mazākajiem bērniem un pārtīšanas istaba, savukārt pusaudži varēs iesaistīties tādās atrakcijās kā brīvais kritiens un 360 grādu šūpoles. Dažādas aktivitātes būs paredzētas arī ģimenes vecākajai paaudzei. Tāpat darbosies tētiem domātu dāvanu darbnīcas un "Street food" pilsētiņa.

"Tēva dienas gājiens ir ģimenisks notikums, kurā allaž piedalījušies ne vien tēti ar bērniem, bet arī mammas, vecvecāki un citi ģimenes locekļi, kuri vēlas teikt paldies atbildīgajiem tētiem.

Gājienā un festivālā mīļi aicinām piedalīties arī Ukrainas kara bēgļus, lai kopīgi godinātu tur palikušos tēvus, kuri cīnās par mūsu visu brīvību," atzīmēja pasākuma idejas autore un vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Video: Rīgā norisinās gājiens par godu tēviem

Dalība pasākumā ir bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu