Kā Latvijā populāri ļaudis atzīmēja Tēva dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ armandssimsons, renarszeltins

Svētdien, 11. septembrī, visā Latvijā tika atzīmēta Tēva diena. Latvijā sabiedrībā zināmi ļaudis soctīklos publiskoja foto un iedvesmas vārdus par tēva lomu.

Renārs Zeltiņš veltījis sirsnīgus vārdus savai meitai un daiļrunīgi apraksta, ko viņam nozīmē būt par tēti. "Mani mēdz dēvēt par influenceri un es visu laiku vairos no šīs klišejiskās birkas. Bet nu varu droši teikt - es esmu influenceris. Savas meitas influenceris jeb tētis. Atbalsts, rūpes, piemērs un veltītā uzmanība ietekmē meitas laimes termometru. Savukārt man kaifs, "like" vai "sirsniņu" vietā saņemt pretī reālas bučas, skavas un nebeidzama horizonta mīlestību. Un vislabākais pasaules skaistākajā arodā ir tas, ka tam ir bezgalīga izaugsmes līkne. Katru dienu var mācīties, apgūt un uzlabot esošo tēva versiju. Ļoti liels prieks redzēt, cik daudz mūsdienās ir krietnu, atbildīgu un lādzīgu tēvu, kuri līdzvērtīgi iesaistās atvašu gādībā. Tā turēt un sveicu burvīgajā dienā!"

Mūziķis Miks Dukurs "Instagram" veltījis ierakstu gan savam tētim, paužot lepnumu un mīlestību, gan publiskojis foto ar saviem bērniem.

"Esam kopā ikdienā, uz skatuves, ūdens un kur tik vēl ne! Un tas joprojām ir lieliski! Un arī mani bērni ir sajūsmā par šo čali! Kā tēvs, ceru, ka man ar saviem bērniem būs līdzīgi."

Aktieris Oskars Vīksne publiskojis foto ar savu dēlu, rakstot: "Tēvs un dēls. Kopā mēs augam."

Dziedātāja Olga Rajecka izmantojusi iespēju Tēva dienā paslavēt savu vīru. Viņa raksta: "Vislabākais tētis."

Savukārt stiliste Indra Salceviča ierakstu veltījusi mammām, kurām ikdienā nākas pildīt vairākas lomas: "Šodien es virtuāli sūtu medaļas mammām, kuras savā ikdienas dienā ir arī tēti. Kurām, it sevišķi audzinot dēlus, ir jābūt nenormāli radošām, lai izstāstītu to, ko ikviena sieviete sagaida no pretējā dzimuma ikdienas rutīnā.

Un ne tikai izstāstīt, bet mēģināt ieviest šīs darbības ikdienas dzīvē. Bet lai vai kā – es ticu, ka mums izdosies."

Mūziķis Intars Busulis Tēvu dienā sveic ar humoru, parādot, kā ar dēlu izklaidējas.

@intarsbusulis 🧔🏻‍♂️👴🏻🧔🏻‍♀️#TēvaDiena #Janka #Laila #Ģibuļi ♬ original sound - Intars Busulis

Savukārt Jānis Šipkēvics juniors Tēva dienu atzīmējis čakli strādājot.

Basketbolists Dairis Bertāns Tēva dienas priekšvakarā un savā dzimšanas dienā publiskojis foto ar saviem dēliem, paužot gandarījumu un prieku par savu dzīvi.

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs, pasākumu vadītājs un hokeja kluba "Dinamo Rīga" tehniskais direktors Armands Simsons, publiskojot foto ar savām meitām, atgādina: "Tēvu diena ir vienu reizi gadā, bet esam supertēti mīļukiem katru dienu!"

Foto: Instagram/ armandssimsons
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu